Speeddaten op de kermis

De Osse Kermis heeft een geheel nieuw evenement uitgevonden, speeddaten voor vrijgezellen. Wie is er in het verleden niet verliefd geworden op de kermis? Geraldine Liefhart heeft er zelfs eens haar man gevonden.
Wil jij supersnel verliefd worden, gekoppeld worden aan een leuke vrijgezel, liefst van jouw leeftijd, dan kun je je tot 1 augustus opgeven. Wie weet vind jij in de rups jouw toekomstige geliefde.

 

Tijdens de kermis organiseren wij een speciale Osse Kermis Speeddate!

Stap in de rups met een andere leuke vrijgezel en wie weet is er een klik! Je weet nooit of je jouw soulmate gaat ontmoeten.
Meld je aan voor 1 augustus a.s. door een email te sturen o.v.v. ‘Osse Kermis Speeddate’ naar bianca@centrummanagementoss.nl en vermeld je naam, geslacht, leeftijd, en je voorkeur voor man/vrouw tijdens de speeddate.
Na 1 augustus ontvang je meer informatie over wanneer de speeddate zal plaatsvinden.

Tijdens de speeddate worden foto’s en video’s gemaakt welke gebruikt zullen worden op de social media kanalen van Osse kermissen, Het Osse Centrum èn 412TV. Wanneer je deelneemt aan de Osse Kermis Speeddate geef je automatisch goedkeuring voor het maken en plaatsen van deze foto’s/video’s.

En wie weet wordt dit wel een pilot voor alle toekomstige kermissen als dit gaat lukken.

En als jij straks gekoppeld wordt aan een nieuwe liefde, en nu al bang bent dat jij niet weet wat je straks moet zeggen tegen die kersverse nieuwe vlam… kun je altijd nog even snel een cursus volgen, bestel hem en je kunt er vandaag nog mee beginnen.
Please follow and like us: