Blijvend zelfvertrouwen

Wie zich in het datingcircuit begeeft loopt ook wel eens een kans op een blauwtje. Net als jij denkt… het gaat lekker krijg je die afwijzing. En dan ga je twijfelen, ligt het aan mij, presenteerde ik mezelf wel op de juiste manier. Het gaat aan je knagen. Kortom, je zelfvertrouwen heeft een deuk opgelopen. En je hebt zelfs even geen zin in een volgende poging. Maak daar een eind aan en gun jezelf een cursus om je zelfvertrouwen op te peppen.

Komen jouw dromen uit als je een blijvend gevoel van zekerheid krijgt? Of heb je er behoefte aan om je zelfvertrouwen te versterken, om te willen blijven geloven in je eigen kunnen? Om een einde te maken aan al die kritiek op jezelf? Gun jezelf dan een stap voor stap begeleiding op weg naar meer zelfvertrouwen en respect voor jezelf. Uiteindelijk word je heel tevreden met jezelf en wie je bent, uitgaande van je eigen kracht. Je stopt met twijfelen, voorgoed en het resultaat is gegarandeerd.

Het klinkt allemaal heel lekker, en je herkent het ook wel, die twijfel die je hebt of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt. Niet alleen in je privé leven heb je die twijfels, ook in je werk of in de contacten met je familie. Vooral als je merkt dat jij je drukker maakt over wat anderen we niet van je denken. Weg met die onzekerheid en vooral… weg met die verlegenheid.

Hoe kun je daar wat aan doen?
Je kunt weer herinneren hoe het is om vanuit je eigen kracht te leven. Geloof weer in je eigen kunnen en houd op met twijfelen aan jezelf. Je bent heel kritisch en hebt de lat enorm hoog gelegd voor je, vandaar dat je ook constant de neiging krijgt om jezelf teleur te stellen. Die lat ligt hoog en het springen lukt niet. Wellicht word je de laatste tijd zelfs enorm moe van jezelf, van die kritiek, van die faalangst. Jij bent zelfs zo onzeker dat je jezelf tegenhoudt echt te genieten en echt te doen wat je zelf wilt.

Doordat jij niet in jezelf gelooft hebben anderen daar ook moeite mee, waardoor weer bevestigd wordt wat jij van binnen al die tijd al denkt, namelijk dat je niet goed genoeg bent.
Kun jij je voorstellen hoe het is om weer helemaal in jezelf te geloven? Om blijvend zelfvertrouwen te hebben? Diep van binnen weet je eigenlijk best wel hoe het is omm succesvol te zijn, geliefdte zijn en daardoor ook gelukkig te zijn. Die bevestiging, daar snakt ieder persoon naar. Misschien ben jij wel degene die in de weg staat naar dat geluk.

Fouten maken

Jij focust teveel op wat je denkt dat anderen denken over je, en dat maakt je afhankelijk van anderen. Het maakt het ook moeilijker om voor jezelf op te komen, want stel je voor dat jij werkelijk durft te zeggen wat je denkt, je ware zelf durft te tonen… en die andere reageert daar dan boos op. Wie zijn probleem is het dan, dat van jou of van die ander. Durf jezelf te zijn. Maar leer ook dat het streven om alles perfect te willen doen een streven is wat het erg moeilijk voor je maakt. Ben je bang voor je fouten, en verberg je ook altijd die fouten, dan gaan die fouten een grote rol spelen in je leven. Ieder mens heeft witte en zwarte kanten, zwakke en sterke kanten… als je eenmaal leert leven en lachen om die zwakke kanten van je, en dat ook kunt toegeven, dan zal er een last van je afvallen.

Denk je eens in hoe het zou zijn om niet meer nerveus te zijn, onrustig, zenuwachtig. Denk je eens in hoe je kalm en in alle rust vertrouwt op je eigen capaciteiten. Accepteer jezelf voor de volle 100%, precies zoals je bent en leer van jezelf te houden. Dat klinkt toch fantastisch?

Waarom lukt het je nog niet?

Jarenlang heb jij jezelf allerlei negatieve gedachten en overtuigingen aangeleerd, wellicht zijn het de echo’s uit je verleden die bij je bleven hangen. Het rare is dat de mensen positieve gebeurtenissen en complimenten vaak snel vergeten, maar kritiek en negatieve ervaringen blijven heel lang in je gedachten hangen. Daardoor kun jij weleens een negatief zelfbeeld krijgen. Een zelfbeeld dat niet al te best is, een zelfbeeld van iemand die constant door het leven stuntelt en fouten maakt bij het leven. Al zorgen makend over de indruk die jij wellicht op andere mensen achterliet, zonder er echt naar te vragen. Want in gedachten heb je al alle kritiek zelf verzonnen en je bent reuze bang dat mensen je eindelijk “de waarheid” zullen gaan vertellen. Wie ben je dat jij niet goed genoeg bent? Hoe kom jij de laatste afwijzing te boven. Een afwijzing van een nieuwe date, maar een afwijzing van een vaste partner… is net zo erg.

Zelfvertrouwen

Als jij dit herkent dan staat er nog maar 1 ding te wachten voor je. Je moet echt wat gaan doen aan jezelf vertrouwen. Want zelfvertrouwen is een essentieel onderdeel van je leven, het heeft overal een enorme invloed op. Op je ontwikkeling, je geluksgevoel, je relaties, je carrière en zelfs je gezondheid. Je zelfvertrouwen is je alles!

Je vraagt je misschien af hoe je nu precies een sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen kunt krijgen. Dan kan ik hierbij een geheim verklappen. Het zit hem namelijk in het verkrijgen van nieuwe inzichten, van begrip en acceptatie. Jij hoeft niet zo nodig te vertellen hoe geweldig je bent, en je hoeft ook niet zo nodig overdreven assertief te zijn. Het gaat om je eigen gevoel van eigenwaardem, het gevoel dat jij voor niemand onderdoet.

Reken af met perfectionisme

Maak kennis met eenvoudige en bewezen technieken waardoor jouw zelfvertrouwen groeit. Waardoor jij jezelf leert te accepteren, en sterker nog je leert jezelf te waarderen. Reken af met die neiging tot perfectionisme, stop met al die zelfkritiek. Je hoeft nergens bang voor te zijn, want als jij jezel accepteert zoals je bent dan ben je precies goed. Voor jezelf… en wat anderen over je denken is niet belangrijk. Het gaat er om hoe jij over jezelf denkt.

Blijvend zelfvertrouwen

tijdens een mannenavond wordt lingerie getoondVoor deze online training hoef je niet de deur uit. Je bepaalt zelf het tempo van de lessen en je kunt leren waar en wanneer je maar wilt. In totaal ontvang je 13 lessen en e-books die jou verder helpen. Al meer dan 10.000 cursisten gingen je voor en gaan nu met een heel ander zelfbeeld door het leven. Je kunt zo de ervaringen van die mensen lezen. Als jij alle lessen volgt, dan kun je ook genieten van een blijvend zelfvertrouwen, waar je stap voor stap naar toe wordt geleid. Het hoeft geen jaren te duren, je kunt al snel een compleet ander mens zijn voor je gevoel, die anders overkomt op anderen, die daardoor respect krijgt en gelukkig in het leven komt te staan. Bespaar jezelf veel tijd en energie. Lees zo verder op de volgende pagina’s.
Volg de cursus Blijvend Zelfvertrouwen.