E-matching voor hoger opgeleiden

E-Matching is de eerste Nederlandse datingsite. Ben je op zoek naar een duurzame vaste relatie, dan is dit een mooie website om te gaan daten. Zowel voor heterorelaties als gay of lesbische relaties. U bepaalt zelf hoe breed of hoe smal u zoekt en met wie u wel of geen contact wil leggen. De aanmelding is gratis en na goedkeuring wordt uw profiel online gezet. Betalende leden kunnen zelf het initiatief nemen tot contact en gratis leden kunnen altijd kosteloos een bericht terugsturen. Het lidmaatschap is vrij betaalbaar, zeker als je jezelf even de tijd geeft en voor een half jaar tegelijk inschrijft.

 

 

Actuele profielen
e-Matching geeft toegang tot vele actuele profielen. Oude niet actieve profielen worden automatisch verwijderd. U bepaalt zelf welke matching-criteria voor u belangrijk zijn. De kans om een relatie te vinden via e-Matching is groter naarmate u zelf actiever bent op de site.
Niet iedereen is even handig in dit matchen. Daarom veel datingtips en redactionele artikelen over de wereld van het daten. Onze datingadviseurs kunnen op uw verzoek een Second Opinion geven over uw profiel en zoekgedrag. Wilt u nog meer begeleiding? DatingCoach Irma Ellens-Maat helpt u met persoonlijk advies nog verder op weg.

Veel relaties en huwelijken sinds 1998

Al sinds 1998 helpt e-Matching.nl hoogopgeleide singles een partner te vinden. Vele duizenden relaties en huwelijken zijn hierdoor ontstaan. Omdat we alleen op hoger opgeleiden zijn gericht kunt u ook gerichter zoeken. We stellen hogere eisen aan de inhoud van uw profiel dan de meeste andere datingsites.

Goed bereikbare helpdesk
Dit is uniek en zie je niet op elke datingsite. De Helpdesk is 7 dagen in de week bereikbaar. Van ‘s morgens tot ‘s avonds reageren wij op uw mails. Daarnaast kunt u ook bellen. Ook als u eens behoefte heeft aan advies over uw aanpak of als u wat kwijt wilt over uw datingervaringen. Wij nemen altijd de tijd voor u.

Veilig betalen, simpel opzeggen
Als u er voor kiest om betalend lid te worden kunt u veilig betalen via onder meer iDEAL en incasso. U kunt altijd heel simpel uw lidmaatschap stopzetten en uw profiel verwijderen. e-Matching is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg dat er op toeziet dat wij altijd klantvriendelijk en correct handelen.

Beperk u niet tot online dating
Inmiddels komt 1 op de 5 relaties tot stand via online dating. En bij mensen boven de 35 ligt dit percentage zelfs nog hoger. Online dating kunt u heel simpel inpassen in uw drukke leven. U vergroot uw kansen natuurlijk enorm als u ook de andere mogelijkheden niet onbenut laat. Check de singles in uw eigen sociale omgeving nog eens: op uw werk, bij de sportvereniging, netwerkborrels, etc. Want dit is het moment waarop u misschien toch gewoon die stoute schoenen eens moet aantrekken.
Ga eens mee met een singlesreis of schrijf u in voor een leuke singlesactiviteit (theater, wandelen, kaarten, enz.). Diegenen die op meerdere fronten actief zoeken, hebben de meeste kans op het vinden van die ene echte match.
Veilig betalen en eenvoudig stop te zetten’
Inschrijven en soorten lidmaatschap
De inschrijving is gratis en vrijblijvend en bestaat uit vier stappen. Afronding van stap 1 is een voorwaarde om toegang tot de site te verkrijgen. Na afronding van stap 1 ontvangt men de inloggegevens. Stap 2, 3 en 4 kunnen direct maar ook op een later tijdstip worden gedaan of afgerond.

1 Registratie van persoonsgegevens en nickname
2 Omschrijving van wat voor iemand men zoekt
3 Omschrijving van de persoon zelf
4 Uploaden van foto’s
Passief lidmaatschap (gratis)
Ieder die zich op de site inschrijft wordt automatisch passief lid. Elk profiel en de bijbehorende foto’s worden gekeurd en pas na goedkeuring ook vertoond op de site. Een passief lid kan hetzelfde als een actief lid, maar kan alleen niet zelf het initiatief nemen tot een contact. Men kan wel kosteloos reageren op een bericht (maximaal 5 per dag) dat men heeft ontvangen van een actief lid. Als een passief lid 16 weken niet inlogt, wordt het profiel verwijderd. Men kan ook zelf het profiel van de site verwijderen of e-Matching daarom verzoeken.

Actief lidmaatschap (betaald)
Je kunt kiezen voor een actief lidmaatschap waarbij je maandelijks betaalt. Dit lidmaatschap is doorlopend en wordt, tot opzegging, steeds automatisch verlengd met een maand. Of je kiest voor een lidmaatschap waarbij je voor een periode van 3, 6 of 9 maanden betaalt.
Een actief lid kan van alle functionaliteiten van de site gebruik maken. Het actief lidmaatschap wordt automatisch stopgezet als wij geen betaling meer ontvangen. Na afloop van het actief lidmaatschap wordt het profiel omgezet naar passief lidmaatschap. Indien iemand vervolgens langer dan 16 weken niet meer inlogt, wordt het profiel verwijderd.
Tarieven actief lidmaatschap
1 maand  doorlopend € 19,95 pm
3 maanden eenmalig € 49,95 (16% korting)
6 maanden eenmalig € 79,95 (33% korting)
9 maanden eenmalig € 99,95 (44% korting)