Fakers haal je er zo uit!

mijn man begrijpt me nietVoor het eerst daten via een internetsite en dan al meteen nul op rekest krijgen. Wie aan daten (over internet) begint kan beter eelt op zijn ziel kweken.
“Volgens mij faken die meiden niet alleen met vrijen, maar ook met daten”. Briesend komt mijn buurman binnen.

“Die wijven faken niet alleen met klaarkomen, met daten doen ze het ook al!” Volgens mij ligt het aan die datingsite! Ik vraag eerst eens even door, want het leek aan het begin van vorige week zo leuk. Hij had heerlijk zitten grasduinen in de bestanden van de datingsite en mij vooraf mijn mening gevraagd over de ‘meisjes’ die hij had uitgezocht. Ook ik wierp nog een kritische blik op het profiel. Er zat 1 favoriet bij, maar ook nog wat reservemeisjes. Hij besloot er toen drie tegelijk te benaderen. Hij kreeg bijna per ommegaande bericht van een van de reservemeisjes die toevallig nog in de buurt woonde ook. Alleen al doordat zij reageerde werd hij helemaal omgeturnd en was bij voorbaat al verliefd. Een afspraak was zo gemaakt. Mijn buurman: “Het klikte meteen behoorlijk, na een kwartiertje kletsen stelde zij zelfs voor om nog even wat te gaan drinken. We zijn naar een café in de buurt geweest waar we twee drankjes hebben gedronken. Het was allemaal heel natuurlijk en gezellig, we bleken ook dezelfde interesses te hebben en zo. Na een uurtje heb ik de date afgebroken, wisselden we nummers uit en gingen beiden onze eigen weg.

Het eindigde netjes
Twee dagen later heb ik gebeld om af te spreken voor een lunch in de stad. De eerste echte date verliep prima, gezellig geluncht en een wandelingetje in de zon er achteraan. Onze achtergrond en interesses bleken nog meer overeen te komen dan we al dachten, en zei hintte steeds meer op allerlei dingen die we samen zouden kunnen gaan doen. Ik reageerde daar met grapjes op, zegde niets toe. Deze eerste echte date eindigde gewoon netjes, met drie zoenen. Vanaf dat moment belden we elkaar vaak, maar kort. Ik ging niet direct in op uitnodigingen, zei niet dat ik haar leuk vond, maar alleen af en toe een complimentje) in een poging om niet al te eager te lijken. Toen ik haar belde voor een nieuwe afspraak zei ze: “Nee, ik voel me gewoon niet zo op mijn gemak bij jou en wil wat ruimte tussen ons creëren”. Ik was behoorlijk ‘flabbergasted’.

Je faked zelf joh
Ik moest lachen. Die mannen ook. Hij beschuldigt haar van ‘faken’, maar ik beschuldigde hem meteen van dezelfde zonde. Doordat hij ‘niet eager’ had willen lijken correspondeerde zijn lichaamstaal niet met zijn woorden. Hij hield zich in toen hij haar een complimentje wilde geven en toen zij poogde afspraken te maken negeerde hij dat. Constant dat signaal van afstandelijkheid. Natuurlijk voelt een vrouw zich daardoor verward en onbewust afgewezen en anticipeert zij daarop. Ik gaf haar groot gelijk. Als je toch gaat daten, doe het dan voor het eggie. Allebei! En ga je niet inhouden met complimenten, maar doe precies zoals je je voelt. Wat u niet wilt wat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.

 

Herken jij jezelf hierin? mijn man begrijpt me nietJe probeert een goede indruk te maken en leuk te doen. Je zoekt koortsachtig aanknopingspunten voor het gesprek. Maar haar reacties worden steeds korter, en ze stuurt steeds minder. Je begint langzamerhand aan jezelf te twijfelen. Na een dag staar je weer naar je telefoon: nog geen berichtje. Dus je stuurt maar weer iets. Dan krijg je het berichtje dat je nooit wil lezen: “Ik vond het leuk met je te praten maar ik laat het graag hierbij. Er mist iets tussen ons.” Word ook een berichtenbaas, dan reken je voorgoed af met dit soort onzekerheden. De dames vliegen allemaal op je af!

[maxbutton id=”1″ url=”http://www.paypro.nl/producten/Berichtenbaas/48874/54203″ ]

En denk jij dat je het aankunt, klik op de volgende datingsites. Je kunt het!