Hoe versier je een vrouw

superheld, betere manierenBen jij diegene die altijd met zijn mond vol tanden staat  tegenover een vrouw waar je mee wilt praten en wellicht meer? Ben jij diegene die zich later voor zijn kop slaat vanwege zijn eigen knullige gedrag? Reken daar voorgoed mee af. Leer hoe je moeiteloos een vrouw kunt versieren dankzij deze uitgekiende en succesvolle online cursus.

Voorbeeldzinnen

Hoe kom je van dat vervelende gevoel af dat je niet weet wat je moet zeggen? Hoe kom je aan de juiste woorden? Het is een kwestie van een paar mooie voorbeeldzinnen zonder dat die vrouw tegenover jou direct het idee heeft dat jij naar openingszinnen loopt te zoeken. Hoeveel kansen heb jij in je leven al laten liggen als je een leuke vrouw tegenkwam? Vanaf nu hoeft dat nooit meer te gebeuren.

Die gevreesde stilte en dan..

Ken je dat? Als jij een leuke vrouw tegenkomt begin je vaak over het weer, haar werk, of je vraagt of ze een leuke avond heeft. En dan valt die gevreesde stilte omdat je je wanhopig loopt te bedenken wat je nu weer moet zeggen. Voordat je weet loopt de vrouw verveeld weg. Ze is niet meer geinteresseerd in wat jij te vertellen hebt. En als die stilte dan valt, dan krijg je dat moment wat je vreest, ze maakt zich met een smoes uit de voeten. En jij staat met je mond vol tanden. Niet wetend hoe te reageren.
Wat een kans laat je daar liggen, de vrouw die volgens jouw gevoel net de vrouw is die perfect voor je zou zijn, die draait zich ongeinteresseerd om. Want jij weet net niet meer wat te zeggen.

 

Herken je dit?
Wil je nooit meer met je mond vol tanden staan? Dan is er voor jou een systeem dat perfect werkt. Je kunt bij wijze van spreken vanavond nog op pad om leuke gesprekken te hebben met vrouwen. De volgende keer dat je voor een adembenemend leuke vrouw staat weet jij precies wat je moet zeggen. En als je dan vastloopt in het gesprek, dan spreek je een van die zinnen uit die je in deze cursus geleerd hebt. Standaardzinnen die je uit die moeilijke situaties kan redden. Daarna loopt het zeker uit in een leuk gesprek in iedere denkbare situatie.

Wapen je met de juiste woorden, door ontwapenend te zijn.

Word een echte gespreksninja, dankzij een uitgebreide videotraining en veel meer. Je leert begrijpen hoe goede gesprekstechnieken werken.

Wat leer je precies? 

Simpelweg leer je negen verschillende gespreksonderwerpen waarover vrouwen niet uitgepraat raken. Hiermee houd je de dames in alle tijden geboeid. Je leert ook 4 stappen waarbij je socialer wordt en een vlottere babbel krijgt, zelfs als je verlegen bent.
Je leert bijna honderd interessante en grappige antwoorden op saaie vragen.
Je leert de basis van een goed verhaal vertellen, zodat je kansloze pogingen vanaf nu voorbij zijn. Je leert saaie gesprekken om te buigen naar spannende gesprekken. Soms gebruik je daarvoor hele simpele taal, soms ingewikkelde woorden. In beide gevallen scoor je echt fantastisch. Je leert heimelijk truukjes om haar aan je lippen te laten hangen. Je geeft haar het gevoel dat jullie soulmates zijn, ook al kennen jullie elkaar nog maar enkele minuten. En er zijn speciale zaken waarop jij moet letten om je woorden interessant over te laten komen. Hoe verander je kattige dames in schattige poesjes. Breng de romantische spanning terug in je verhaal. Kom interessant en intrigerend over. Zelfs op vakantie en in een andere taal gaat het je lukken om de dames te boeien.
Word ook een gespreksninja en reken af met je stuntelige en verlegen verleden.