Hoe word je een Gespreks Ninja

Ken je dat, je gaat naar een meeting waar andere singles zijn en jij staat te schutteren… sterker nog, je houdt je een beetje afzijdig, praat wat met andere mannen die zichzelf ook geen houding kunnen geven en geen actie ondernemen. Ondertussen gaan de leukste dames  echt aan je neus voorbij. Kansen laat je voorbijgaan en je hebt het niet naar je zin. Eerder dan de bedoeling ga je weer huiswaarts, teleurgesteld, gefrustreerd.


Je voelt jezelf een sukkel, maar eigenlijk weet je maar al te goed dat er iets aan jouw houding en initiatief ontbreekt. Hoe komt dat? Jij weet absoluut niet wat jij moet zeggen tegen een vreemde vrouw die er wellicht ook op uit is om een leuke man te ontmoeten en te spreken.

Wist jij maar hoe je vlot op zo’n dame kunt afstappen, gewoon het ijs kan breken door precies het juiste te zeggen tegen haar. Ze is geinteresseerd, en je ziet ook aan haar lichaamstaal dat ze je leuk vindt, ze gaat in plaats van zijwaarts recht tegenover je staan en kijkt je met glimmende ogen aan… opeens word je wakker…had je het maar gedroomd? Waar droom je van?

Word een gespreksninja, iemand die door dik en dun zijn doel weet te bereiken en geen middel onbeproefd laat.
Leer hoe jij met een paar simpele voorbeeldzinnen indruk kan maken op een vrouw. Zelfs als je niet precies weet wat je moet zeggen. Grote kans dat jij in het verleden heel veel kansen hebt laten liggen met vrouwen. Dat wil je in de toekomst toch zeker zien te  vermijden.

Welke vragen stel je eigenlijk aan een vrouw die je wilt versieren?

Hoe vaak ben jij een gesprek aangegaan met vragen wat voor werk die vrouw doet, of ze alleen is of met anderen, of ze een leuke avond heeft… maar verder kom je niet? Hoewel je je wanhopig probeert te bedenken wat je nu weer moet zeggen.
Helaas, het gesprek loopt vast en je ziet dat de vrouw zich met jou al een beetje verveelt. Ze vindt je saai en probeert met een smoesje naar anderen te lopen. Je neemt afscheid en wenst haar veel succes… eigenlijk sta je met je mond vol tanden, je probeert nog de ongemakkelijke stiltes te vermijden maar helaas, de juiste woorden schieten je even niet te binnen. Je staat weer met je mond vol tanden tegenover de vrouw van je dromen.

Je veegt je handen aan je broek af, want het water loopt er bijna vanaf, klamme handen zijn niet fijn als je begint met een kennismaking door iemand de hand te schudden.

Komt dit je allemaal bekend voor, ga dan nu opletten. Er is een training die jouw leert om binnen enkele zinnen echte leuke gesprekken te hebben. Jij weet voortaan precies hoe jij vlot overkomt en wat je moet zeggen. Je rekent af met je schutterige verleden en bent echt de held van het gesprek.

Hoe leer jij om een goed gesprek aan te knopen? 

Tja, daar heb je namelijk een uitgekiend systeem voor nodig, een systeem dat niet zomaar is ontstaan. Een systeem van ervaringsdeskundigen die succesvol wisten om te gaan met vrouwen. Die na vragen van vrienden hoe hij dit voor elkaar deed op het idee kwam om het allemaal eens op te schrijven en te delen.
Ervaringsdeskundigen die precies weten hoe dit werkt. Die hier echt mooie analyses op hebben losgelaten.
Jij kunt met dit systeem ook leren om leuke gesprekken te hebben met vrouwen, niet morgen, maar zelfs vanavond nog!

 

Aarzel niet langer en maak kennis met dit systeem, zodat jij de eerste keer dat je weer op pad gaat om een vrouw te versieren precies weet wat jij moet zeggen. Jij gaat bepaalde standaardzinnen toepassen op het moment dat jij denkt dat je vastloopt met het gesprek. Jij kunt de conversatie helemaal naar je eigen hand zetten. En het resultaat is dat je een leuk gesprek krijgt met diegene die jij op het oog hebt. Jij kunt voortaan in elke situatie jezelf redden met dit systeem.

 

Het is zo overtuigend dat deze techniek is vernoemd naar de Ninja, de persoon die onoverwinnelijk is. Jij krijgt straks een uitgebreide videotraining waarin wordt uitgelegd wat voor gesprekstechnieken jij kunt toepassen, en tijdelijk krijg je hier als bonus zelsf een e-boekje bij met bijna 700 kant en klare voorbeeldzinnen.

Wat leer je precies in deze training om vrouwen te versieren? 

Jij krijgt een tip over welke gespreksonderwerpen een vrouw niet uitgepraat raakt, zij houdt jou aan de praat.
Verder leer je om een vlottere babbel te hebben en zelfs als je verlegen bent, jij kunt straks voldoende stappen benemen om wat socialer te worden.
Je leert bijna 100 interessante en geestige antwoorden die je kunt geven op hele saaie vragen.
Jij leert de juiste technieken om een goed verhaal te vertellen, waardoor je nu voor het eerst alle kansen krijgt.
Je leert een aantal trucjes die je kunt gebruiken om van een doodlopend gesprek weer over te gaan naar een spannende conversatie.
Weet jij trouwens wanneer je simpel taalgebruik moet toepassen en wanneer je iets ingewikkelds kunt zeggen? Weet je dat als je dit eenmaal door hebt ontdekt dat het extreem goed gaat werken?
Je zult zien dat de vrouwen aan je lippen gaan hangen… ze willen meer van je horen.
Je leert te spelen met taal zodat deze vrouwen helemaal denken dat jij en zij bij elkaar gaan horen, al na een hele korte tijd.
Ook leer je precies waar je op moet letten om jouw zinnen interessant over te laten komen. Als je dit door hebt dan liggen de dames helemaal aan je voeten.
Jij leert precies hoe jij een vrouw in de stemming kunt brengen voor meer dan een gesprek. Verander ongeinteresseerde vrouwen in schatjes.
Hoe kun jij met simpele zinnetjes een romantische spanning laten opbloeien tussen jullie.

 

 

Je kunt het zelf allemaal uit gaan zoeken en jaren gaan ploeteren zonder een systeem. Je kunt iedere keer stuntelend en stotterend zie hoe je gesprekken doodbloeden. Tot dat je op een dag ontdekt wat werkt. Wat wil jij in het vervolg? Klinkt het aantrekkelijk om straks zo de regie te voeren over alle gesprekken die je gaat ondernemen met dames?

En wat als het voor jou toch niet blijkt te werken? Nou dan kun je zelfs nog je geld terugvragen.

Inmiddels zijn er genoeg mensen die gekozen hebben voor deze speciale training en die heel tevreden zijn. Als je zo op onderstaande knop drukt dan kun je al enkele reacties zien van mensen die de gespreksninja training hebben gevolgd.

Tijdelijk met extra aanbiedingen en bonussen. Probeer ook de training Gespreksninja. Je zult er geen spijt van krijgen