Hunkerend naar seks

Soms lijkt het wel alsof alle vrouwen en mannen lijnrecht tegenover elkaar staan, zeker wanneer je nog na zit te hikken vanwege een pas verbroken relatie. Geraldine kan erover meepraten en heeft geen even goed woord over voor het hele mannelijk geslacht. Er deugt er geeneen meer op dit moment. Tijd om even af te reageren op de verkeerde wellicht? Als het maar oplucht.
Na een superstevig onverwacht blauwtje bekijk ik mannen even met hele andere ogen en als ik goed rondkijk, dan vallen bepaalde vergelijkingen op. Mannen kunnen toch wel zo stom reageren, alleen omdat het verkrampte macho’s zijn, het is gewoon ergerlijk.

Het boze oog

Ik ga op visite bij de buurman, mijn ‘reservevriend’. Daar waar de televisie een must is, ook deze avond. Misschien dat hij een luisterend oor voor me heeft, zo bedenk ik me hoopvol voor ik ga. Ik hunker ergens naar en hij moet het maar raden wat het is. Beter een goede buur dan een verre vriend, toch? Maar blijkbaar heb ik de verkeerde uitgezocht voor de stemming waarin ik zit. Aandacht voor mij is er absoluut niet bij. Zijn oog wijkt niet van de buis. En of dat terecht is?  Hij moppert op de programmering van de laatste tijd. De buis heeft hem helemaal niets te bieden en dat is volgens hem al weken zo, klaagt hij. Hij illustreert zijn frustratie met een zucht en kijkt geërgerd naar het boze oog. Ondanks zijn conclusie dat er weer niets te zien is blijft de televisie aan. Al zappend gaat het langs alle kanalen, het zijn er nogal wat. Daarbij komt hij ook langs de muziekkanalen.

Zinderend met Timberlake

Natuurlijk komen daar hele mooie dames voorbij, al of niet gebotoxt of verbouwd. Ik hoef alleen maar de naam Cher te laten vallen en dan weet iedereen dat ik het over een gladgestreken gratenpakhuis heb van ver over datum. Die dame vind ik dus niet mooi omdat ik weet dat ze heel onnatuurlijk in elkaar geknutseld is. De Marijke Helwegen van Hollywood. Daarentegen moet ik bekennen dat ik Tina Turner een enorm stuk vind. Natuurlijk is Tina ook kunstmatig jong gehouden, maar de jaren stralen er nog enigszins vanaf dankzij de energie. Het gaat bij haar meer om de ruige uitstraling. Nu we het over uiterlijkheden hebben lijkt de televisie wat interessanter. Mijn gastheer kan aardig met me meegaan qua beoordeling van vrouwen en zo hier en daar nog een rake aanvullende opmerking maken. Gut kijk nou, denk ik, eindelijk iemand die kijk heeft op het uiterlijk van personen. Maar dan blijkt dat ik te snel ben met mijn conclusie. Even later komt Justin Timberlake voorbij met zijn hit Signorita. Echt een machootje in de dop, met zelfbewuste wulpse bewegingen van zijn lijf. De hele serie dames waarmee hij hijgerig en plakkerig danst laat hem nog eens via lichaamstaal merken dat hij in de smaak valt. Heel sensueel, die clip. Ik ben lovend over de figuur Timberlake, hij valt bij mij in de categorie ‘lekkere dingen’. En ik zou best wel een van die kleffe meisjes willen zijn. Er gaat wat bij me gloeien. Mmm kreun, Justinnn. Geweldige zinderende clip waarin hij alle mannen dist en de dames voor zichzelf houdt.

Pfff. na zo’n clip zindert het bij mij ook een beetje..

Aangeleerde domheid

Wanneer het om beoordelen van het uiterlijk van mannen gaat geeft mijn buurman plots niet thuis. Hij blijkt spontaan een vorm van sekseblindheid te hebben. Vrouwen kan hij genadeloos keuren, maar van een man kan hij niet zeggen of hij knap is. “Hooguit kan ik iets zeggen over uitstraling”, probeert hij nog voorzichtig als ik uit mijn slof ga schieten. Hij ziet het aankomen. Sjonge, op zulke momenten ontplof ik zonder remmingen. “Wat een hoop aangeleerde domheid is dat zeg!” bries ik. Ik schiet overeind.  “Nadat mannen al kunstmatig is afgeleerd om emoties te tonen en te huilen nu weer iets nieuws. Mannen mogen van zichzelf natuurlijk niet over andere mannen zeggen dat die knap zijn, anders worden ze voor homo versleten of zo. Nee dan het reageren op lelijkerds, dat gaat geheel anders. Dan zijn jullie opeens niet blind. Mannen gaan volkomen uit hun dak zodra ze iemand bespeuren die mogelijk lelijker is, vergelijkbaar met de reactie op een doelpunt voor Oranje bij een langdurige achterstand in een Europese finale. Een soort opluchting misschien, dat er ergens op deze aardkloot nog een schepsel is dat duidelijk aanwijsbaar lelijker is”. Ik stik bijna in mijn woordenvloed. Lekker is dat, ik kan me afreageren, ook al is hij niet degene waar mijn honende woordenkots eigenlijk voor bedoeld is.

Seks als lokkertje

Mijn buurman weet zich geen houding te geven en laat me uitrazen. Hij zapt ondertussen driftig verder, mij duidelijk negerend omdat hij blijkbaar niet weet wat hij met me aan moet. Tot drie keer toe wordt er heen en weer gezapt langs alle zenders, zelfs wordt afgewacht tot de reclame over is om te kijken welke programma’s er volgen. Het begint gewoon zielig te worden. Dan klinkt er een teleurgestelde zucht naast me op de bank dat er ’s avonds ook niks spannends meer is in de vorm van erotiek. Dat kan kloppen dus. De commerciële zenders hebben ons tijdenlang gevraagd en ongevraagd bediend van de meest onbenullige seksprogramma’s, nu heeft de directie besloten dat men deze trekkers niet meer nodig heeft: zonder seks al genoeg kijkcijfers om de adverteerders te strikken.
Seks als lokkertje schijnt bij televisiezenders dus ook al te werken als het gaat om succes en aandacht en als ze eenmaal een bepaalde positie verwerven kun je het schudden. Het lijkt wel op vaste relaties, waar de seks na de eerste oplevingen ook naar een middelmatig niveau zakt. Overigens kan ik kan er niet rauwig om zijn dat seks verdwenen is van die zenders. Wie seks op de buis wil moet er maar voor dokken. “Kijk maar naar The Box en MTV”, raad ik hem aan, want die clips van tegenwoordig met al die schuddende billen en trillende borsten moeten de man genoeg inspiratie geven voor een zinderende nacht. “Je kan altijd de muziek nog zacht zetten als het niet jouw genre is”, raad ik hem aan terwijl ik opsta.

Spelen met je afstandsbediening

Ik ga naar huis, en negeer zijn terloopse poging om mij nog zijn bed in te lokken. Hij biedt me aan om mij te verlossen van spanningen omdat ik nu volgens hem wel het een en ander ontbeer. “Anders krop je het maar op”, zo probeert hij. Maar ik ben onverbiddelijk. Mannen die ’s avonds al zappend lopen te zuchten dat er niks meer aan erotiek op de buis is terwijl een naar seks en aandacht hunkerend stuk binnen handbereik zit verdienen immers niks beters. “Blijf jij maar met de afstandsbediening spelen”, dan speel ik wel met wat anders zijn mijn laatste woorden. Ik suggereer dat ik zonder hem ook wel lol heb. Maar als ik thuis kom, dan blijkt dat ik er niet vrolijker op ben geworden. Afreageren op de verkeerde lucht niet echt op. De hele wereld jaag ik tegen me in ‘t harnas. Ik lig in bed, en draai van de ene naar de andere kant, mijn neus jeukt, ik kom niet in slaap, mijn kop zit vol. Hoe los ik dit op, nu lig ik weer alleen te zijn. En dan kom ik op een goed idee.

Zijn kostbaarste speeltje opgeofferd

Ik besluit hem nog even te bellen met een stomme vraag. “Heb jij toevallig nog batterijen, de mijne zijn op”, begin ik. Even later staat hij bij me binnen. Met in zijn hand die vermaledijde afstandsbediening. “Zelfs als je bij mij komt kan je dat ding nog niet loslaten”, verwijt ik nog, maar verder kom ik niet. Nu is het functioneel dat hij de afstandsbediening beet heeft. Er blijken net nieuwe batterijen in te zitten, z’n laatste….  Opeens vind ik hem aandoenlijk, zoals hij daar staat. Hij offert zijn kostbaarste speeltje op, voor mijn speeltje. De scheet, opeens vind ik er weer eentje aardig van het mannensoort en ik voel me weer op de goede weg. Misschien had ik dit dipje even nodig. En de batterijen? Die hadden we die avond even niet meer nodig…

 

En ben jij weer helemaal klaar voor je volgende date, kijk dan eens bij onderstaande datingsites, wie weet vind jij daar je ideale match.

 

Vond je dit een leuk verhaal? Deel het met je vrienden op facebook en twitter of andere social media. Groetjes, Geraldine

 

Wil jij weten hoe het is om te leven zonder al te veel stress en zorgen… lees dan de volgende tip:

 

Nooit meer stress

Wil jij door middel van eenvoudige en bewezen technieken gaan genieten van een leven vol ontspanning en positieve gevoelens? Dan is de volgende online training Nooit meer stress wellicht iets voor je.
Denk je eens in, een leven zonder al teveel zorgen en stress.
Vanaf dat je kennis maakt met die cursus zorg je bewust voor meer ontspanning, innerlijke rust, het gevoel van onbeperkte vrijheid, het vergeten van je zorgen, dit dankzij een stap voor stap begeleiding.
Vanaf nu kun je positiever denken, waardoor je je innerlijke kracht verstevigt. Daardoor krijg je meteen meer energie en een betere uitstraling. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en het resultaat van die training is echt gegarandeerd.

Regelmatig gespannen zijn en al dat gepieker over toekomst, of nog erger… het verleden dat je toch al niet kunt veranderen. Vooral ‘s avonds kan het je uit de slaap houden en dan lijkt alles nog eens een stukje erger ook. Last van negatieve gedachten? Dat vreet toch energie… sterker nog, je wordt doodmoe wakker na zo’n doorwaakte nacht.
Je kunt gerust geloven dat je niet de enige bent die hier last van heeft. Er zijn best wel veel mensen die moeite hebben om positief te zijn en ontspannen. Vaak voelen ze zich opgejaagd, rusteloos. Herken je dat, dan kun je wellicht snel een einde maken aan dat negatieve denken, het gepieker en die slopende spanningen.

Tuurlijk wi jij ook graag lekker in je vel zitten. Ontspanning, vrolijkheid, geluksgevoel en optimisme zijn onmisbaar voor een mooi leven.

Misschien kun je je nu al voorstellen hoe het voelt om volledig ontspannen te zijn, geen last meer te hebben van negativiteit. Vooral hinderlijk is het als jij je negatief voelt over jezelf. Het zou toch mooi zijn als hier een einde aan kwam, als jij verlost werd van al die kwellende gedachten die wellicht een rem zijn op een spontane manier van leven, in je relaties, je relaties voor wat betreft de liefde, maar ook de relaties op je werk, in je omgeving. Als jij eens kon stoppen met zorgen te maken over de toekomst, of als jij nu eens verlost kon zijn van al dat spijt van dingen die in het verleden zijn gebeurd, beslissingen die jij ooit hebt genomen?

Natuurlijk ben je dan opgelucht, al die onnodige zorgen, al dat gepieker… waarvan je achteraf altijd weet dat het meeste gepieker en al die zorgen allemaal voor niets zijn geweest. Alles komt vaak beter op zijn pootjes terecht dan jij denkt.
Niet voor niets is het gezegde: Een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest..

Eigenlijk weet je het heel goed, dat al dat gepieker vaak voor niets is. Gek he… waarom doe je het dan nog?
Ook vreemd dat kinderen zo lekker onbekommerd kunnen leven, en als ze later groot zijn maken ze zich overal zorgen over. Het is min of meer een levenswijze, een gewoonte geworden. Vooral als je veel te veel in je hoofd zit, en minder met je lijf doet. Je creeert vaak je eigen spanningen. En je accepteert het bijna als normaal.

Ben jij zo’n controlefreak, waarbij jij bijna niets aan het toeval over kunt laten? Streef jij vaak perfectie na terwijl dat bijna altijd een onhaalbare kaart is? Leer inzien dat jij zelf een enorme invloed hebt op je eigen stressniveau.

Misschien begin je het al te snappen? En wil je meer weten. Hoe je bijvoorbeeld wel ontspannen en positief kunt worden. Wat met meer gemak en ontspanning door het leven te gaan. Gebruik je intelligentie, kies voor het loslate nvan je spanning, kies voor een positieve kijk op het leven.

Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk, je kunt dit bereiken door effectieve en simpele technieken. Die technieken zetten dat piekeren om in positieve energie. Stress wordt omgezet naar blijvende ontspanning. Angst verdwijnt en vertrouwen en kracht verschijnen. Denk je eens in, dat lijkt toch heerlijk zo? Inmiddels zijn er al meer dan 10.000 cursisten die deze cursus met veel plezier hebben gevolgd. Zij zijn tevreden met hun leven en laten hun zorgen los. Op de website waar je zo de link van krijgt kun je hun ervaringen lezen.

Wij bieden professionele begeleiding, een prof trainer en coach die jou op het juiste spoor zet. Dankzij deze cursus die online is kun je zelf het tempo van de lessen bepalen. Je krijgt 19 lessen en een extra e-boek. En als je al die lessen volgt, dan is het resultaat al vrij snel voelbaar en merkbaar. Jij wordt stap voor stap begeleid naar een meer ontspannen leven. Jij weet precies wat je doet.

Een van de cursisten liet het volgende weten: “Je cursus is super. Eindelijk een manier om de stress los te laten. Dit leer ik nu van jou. Deze cursus was een gouden greep. Ik ben jaren terug in therapie geweest en heb andere cursussen gevolgd. Ik heb nergens spijt van, maar niets bracht rust en ontspannen in mijn leven. Met jou is het mij gelukt. Mijn dank is heel heel groot. Je brengt het zo eenvoudig en duidelijk. Het komt binnen wat je zegt. Alles uit de cursus pas ik toe, vooral het ombuigen van zorgen en een positieve focus er voor in de plaats. Ik zal je naam doorgeven aan anderen, heb ik ook al gedaan. Ook voor jou, heel veel succes in alle facetten van je leven. Een warme dankbare groet.”

Wat ga je precies ontdekken in deze online training?

Deel 1: Waarom maken we ons zorgen?

In dit gedeelte ontdekken we waarom we ons zorgen maken. Dit geeft je nieuwe inzichten en is de basis voor een ontspannen leven.

Deel 2: Transformeer je zorgen

In dit gedeelte bekijken we effectieve manieren om je zorgen los te laten. Je leert hoe je beter en sneller kunt ontspannen. Iedereen kan dit op eenvoudige wijze leren!

Deel 3: Natuurlijke en blijvende ontspanning

In dit gedeelte leer je op een natuurlijke manier automatisch te ontspannen. Met deze technieken gaat het vanzelf, alsof je nooit iets anders hebt gedaan!

Waarschijnlijk kun je nu niet meer wachten op meer informatie. Gewoon omdat jij toe bent aan een meer ontspannen leven zonder stress. Jij wilt weer grip krijgen op je eigen geluksgevoel. En terecht, want al die stress, waar je je misschien niet eens van bewust was, creeer je eigenlijk zelf. En dat is dan ook een wetenschap waar deze training op is gebaseerd. Als je iets creeert zonder het bewust te zijn, dan kun je daar ook weer vanaf komen.

Kortom, wil jij ook een leven zonder stress, kies daar dan bewust voor. Succes verzekerd en heel veel cursisten die op de volgende pagina laten weten hoe het hun geholpen heeft om een gelukkiger en vrijer leven te leiden. Een leven zonder nachten lang wakker te liggen, al piekerend over de toekomst of het verleden.