Ingebouwde schoonmoeder

oudere vrouw met hoedWat hebben mannen toch tegen schoonmoeders en waarom zijn er zoveel van die negatieve verhalen over deze vrouwencategorie? Pas na de ontmoeting van een jeugdliefde komen de herinneringen weer boven en dan valt het dubbeltje. Ik ontrafel het geheim van schoonmoeders.

Opeens staat hij naast me in de bus. Op het eerste gezicht herken ik hem niet, maar hij mij wel. We zoeken samen een bankje en het gesprek is al snel geanimeerd. Jan is een van mijn eerste jeugdvriendjes. Sterker nog, mijn allereerste vriendje. Hoe vaak had ik heimelijk zijn richting opgekeken voordat hij mij zag staan. Ik moest helemaal via vriendinnen regelen dat hij op mij attent werd gemaakt. Ik smolt helemaal weg als ik in zijn buurt was. Alles aan hem was overdonderend gaaf, zijn blonde lange lokken, zijn staalblauwe ogen, wilskrachtige kin alsof hij zo uit de stripverhalen met superhelden was gestapt. Hij was mijn eigen superheld en ik dichtte hem al allerlei bijzonderheden toe die hij misschien niet eens bezat. Je kent het wel, dat verliefde gevoel van “hij is geweldig en jijzelf helemaal niks”. Beetje part of the game, maar dat besef je niet als je jong bent. Toen eenmaal zijn aandacht op mij gevestigd was, beviel hem blijkbaar ook wel het een en ander. Ik bloeide helemaal op onder zijn aandacht. Ik voelde me de koningin van het schoolplein.

Spannend weekend

Daarna begon het, de smoesjes om hem te ontmoeten, langer bij hem te zijn. Maar ja, indertijd werden meisjes strak gehouden. Mijn broer mocht alles, ik mocht niks. En dan ga je al gauw smoesjes verzinnen. De mooiste smoes was die keer toen ik mijn ouders vroeg of ik mocht logeren bij een vriendin en ik helemaal niet naar haar toe ging. Ik logeerde gewoon bij hem. Zijn moeder, een schat, had helemaal niets in de gaten. Ik heb nog nooit zo’n spannend weekend gehad.

Door moeders ogen

Tja, en toen kwam het onvermijdelijke. Hij wilde ook eens kennismaken met mijn familie. Op van de zenuwen was ik toen hij bij mij thuis kwam en hij ook. Ik wilde zo graag dat iedereen in hem ook die superheld zag die ik in hem zag, die goedkeuring. Mijn moeder keek hem onderzoekend aan met een strenge blik. Het gezicht dat ze erbij trok was overduidelijk. Achteraf kwam de kritiek: zijn haar te lang, en dan zijn stuntelige manieren van doen. Het verbeterde niet, de relatie tussen hun tweeën. Sterker nog, elke keer als zij wees op zijn zogenaamde zwakke punten, ging ik ze ook zien. Het duurde niet lang of ik zag mijn vriendje geheel door mijn moeders ogen. Ik begreep niet wat ik ooit in hem gezien had. Nee, Jan bofte niet met die schoonmoeder van toen. Nog steeds kijk ik als vanzelf door mijn moeders ogen, als ik wil inschatten hoe zij over mijn nieuwe vriendjes kan denken. Ik wil perse die goedkeuring. Veel vallen daardoor af. Pas na jaren begrijp ik dat mijn nieuwe vriendjes helemaal niet bij hun schoonmoeder hoeven te passen, immers, ik moet met ze leven, niet mijn moeder!

Schoonmoederprobleem opgelost

Onlangs had ik een vergelijkbare situatie. Ik kwam enthousiast thuis met mijn nieuwe vriend. Mijn dochter was het dit keer die kritisch keek en later haar kritiek uitte. Bijna kreeg ik de neiging mijn vriend door de ogen te gaan zien van mijn dochter. Tot een innerlijk stemmetje me waarschuwde… Het is háár vriendje niet.
Inderdaad. Soms is het wel handig, zo’n ingebouwde schoonmoeder, je hoeft tenslotte niet met de eerste de beste sukkel in zee te gaan. Maar om nu je leven te laten bepalen door iemand anders??

Nu mannen dit weten zal de ongunstige betekenis van het fenomeen schoonmoeder wel snel vergeten worden. Als je het probleem kent, is de oplossing nabij, toch? De vijand is nader dan je denkt! Namelijk, in je vriendin ingebouwd. Je hoeft alleen maar de juiste knoppen te vinden om die ingebouwde schoonmoeder uit te schakelen en klaar is kees. Aanvalluhhhh!

Ten eerste.. is je schoonmoeder single… laat haar vooral haar aandacht gaan naar een nieuwe partner… de onderstaand link kan de volgende stap zijn, en dan ben jij haar even kwijt…

SeniorenPassie.nl

Hoe word jij de beste vrouwenversierder van de wereld!

sterke man wordenSpeciaal voor mannen, wil jij gratis dating adviezen van doorgewinterde lotgenoten die zich verdiept hebben in het overwinnen van alle dating problemen?

[maxbutton id=”6″ ]

 

En, heb jij totaal geen moeite  met het versieren van vrouwen, op de volgende datingsites zitten ze met smart te wachten op de ideale man, jij dus!

Vond jij dit verhaal zo leuk dat je dit wilt delen met vrienden, klik dan op een van de onderstaande knopjes. Alvast bedankt, groetjes, Geraldine

 

Word ook een gespreksninja… vermijd die mond vol tanden…

superheld, betere manierenBen jij diegene die altijd met zijn mond vol tanden staat  tegenover een vrouw waar je mee wilt praten en wellicht meer? Ben jij diegene die zich later voor zijn kop slaat vanwege zijn eigen knullige gedrag? Reken daar voorgoed mee af. Leer hoe je moeiteloos een vrouw kunt versieren dankzij deze uitgekiende en succesvolle online cursus.

Voorbeeldzinnen

Hoe kom je van dat vervelende gevoel af dat je niet weet wat je moet zeggen? Hoe kom je aan de juiste woorden? Het is een kwestie van een paar mooie voorbeeldzinnen zonder dat die vrouw tegenover jou direct het idee heeft dat jij naar openingszinnen loopt te zoeken. Hoeveel kansen heb jij in je leven al laten liggen als je een leuke vrouw tegenkwam? Vanaf nu hoeft dat nooit meer te gebeuren.

Die gevreesde stilte en dan..

Ken je dat? Als jij een leuke vrouw tegenkomt begin je vaak over het weer, haar werk, of je vraagt of ze een leuke avond heeft. En dan valt die gevreesde stilte omdat je je wanhopig loopt te bedenken wat je nu weer moet zeggen. Voordat je weet loopt de vrouw verveeld weg. Ze is niet meer geinteresseerd in wat jij te vertellen hebt. En als die stilte dan valt, dan krijg je dat moment wat je vreest, ze maakt zich met een smoes uit de voeten. En jij staat met je mond vol tanden. Niet wetend hoe te reageren.
Wat een kans laat je daar liggen, de vrouw die volgens jouw gevoel net de vrouw is die perfect voor je zou zijn, die draait zich ongeinteresseerd om. Want jij weet net niet meer wat te zeggen.

 

Herken je dit?
Wil je nooit meer met je mond vol tanden staan? Dan is er voor jou een systeem dat perfect werkt. Je kunt bij wijze van spreken vanavond nog op pad om leuke gesprekken te hebben met vrouwen. De volgende keer dat je voor een adembenemend leuke vrouw staat weet jij precies wat je moet zeggen. En als je dan vastloopt in het gesprek, dan spreek je een van die zinnen uit die je in deze cursus geleerd hebt. Standaardzinnen die je uit die moeilijke situaties kan redden. Daarna loopt het zeker uit in een leuk gesprek in iedere denkbare situatie.

Wapen je met de juiste woorden, door ontwapenend te zijn.

Word een echte gespreksninja, dankzij een uitgebreide videotraining en veel meer. Je leert begrijpen hoe goede gesprekstechnieken werken.

Wat leer je precies? 

Simpelweg leer je negen verschillende gespreksonderwerpen waarover vrouwen niet uitgepraat raken. Hiermee houd je de dames in alle tijden geboeid. Je leert ook 4 stappen waarbij je socialer wordt en een vlottere babbel krijgt, zelfs als je verlegen bent.
Je leert bijna honderd interessante en grappige antwoorden op saaie vragen.
Je leert de basis van een goed verhaal vertellen, zodat je kansloze pogingen vanaf nu voorbij zijn. Je leert saaie gesprekken om te buigen naar spannende gesprekken. Soms gebruik je daarvoor hele simpele taal, soms ingewikkelde woorden. In beide gevallen scoor je echt fantastisch. Je leert heimelijk truukjes om haar aan je lippen te laten hangen. Je geeft haar het gevoel dat jullie soulmates zijn, ook al kennen jullie elkaar nog maar enkele minuten. En er zijn speciale zaken waarop jij moet letten om je woorden interessant over te laten komen. Hoe verander je kattige dames in schattige poesjes. Breng de romantische spanning terug in je verhaal. Kom interessant en intrigerend over. Zelfs op vakantie en in een andere taal gaat het je lukken om de dames te boeien.
Word ook een gespreksninja en reken af met je stuntelige en verlegen verleden.

 

Please follow and like us:

Versier een vrouw met de juiste woorden

Reken af met dat stuntelige verleden van je, waar je kansen liet liggen om een vrouw te versieren.