Liefde door de maag

Onlangs maakte ik kennis met opwindende variaties van eten. Het begon toen ik met een stel meiden tijdens een vrijgezellenavond naar de stad ging. Daar bezochten we een restaurant waar je jezelf op een spannende manier oraal kon laten bevredigen. Een eetgelegenheid waar je heerlijk erotisch kan dineren.

Bloterige spiermassa’s

Natuurlijk waren we al behoorlijk giechelig bij het maken van de plannen en hadden heel wat voorpret. Via de site kregen we al behoorlijk wat voorpret. Aantrekkelijke dames in kleding met een hoog roze latex-gehalte en een ongekende luxe percentage aan gestroomlijnde bloterige spiermassa’s lachte ons toe vanaf het beeldscherm. We wisten van tevoren al bijna zeker dat onze zwaar decadente avond niet kon mislukken en gingen met een gevoel van niet te stuiten opgewondenheid op pad.

Erotiek met een vette knipoog

Op een cent werd niet gekeken, tenslotte ga je er vanuit dat je maar eens in je leven trouwt. Smakelijk uitziende playboys en bunny’s liepen rond om ons een hele bijzondere driegangen maaltijd te bezorgen. De gerechten waren naar keuze in mannelijke en vrouwelijke vormen opgemaakt. Compleet met een hoog cabaretachtig toneelgehalte. Een avondje erotiek met een vette knipoog. We kwamen wat dat betreft ogen tekort. Petje af voor de creativiteit van de koks. En voor de onvergetelijke bediening die er appetijtelijk uitzag. En natuurlijk konden we ons op allerlei spannende manieren laten vermaken. Zo was ook nog eens een stripper besteld en de stemming zat er vanaf dat moment helemaal behoorlijk in. Ik geef toe, het leidde allemaal wel een beetje af van wat we aan het doen waren, namelijk het nuttigen van een diner, maar dat mocht de pret niet drukken. En natuurlijk is die ervaring helemaal niet verkeerd, er zijn altijd dingen die je later nog kunt toepassen in je eigen liefdesbelevenissen. We gingen die avond na afloop als een stelletje ongeleide projectielen richting het uitgaansleven, helemaal door het dolle en in alle staten. Nog een wonder dat we allemaal na afloop netjes thuiskwamen.

Thuis erotisch dineren
Toen ik dagen later op de chat via een datingsite in gesprek kwam met een van mijn vaste vriendjes, reageerde hij heel verrassend op het onderwerp. Naarmate we langer aan het chatten waren raakte hij steeds meer onder de indruk van het fenomeen erotisch dineren. Hij vond het alleen zonde om zoiets met te doen met een groep mensen in een volle eetgelegenheid. Wat hem betreft had hij er hele andere fantasieën over. Het kon volgens zijn idee veel intiemer. ‘Zal ik eens zo’n diner in elkaar zetten, daar draai ik mijn hand niet voor om’, zo stelde hij geïnspireerd voor. Tja, dat klonk natuurlijk heel anders dan met een groep meiden op pad. Ik kon de uitnodiging niet afslaan en de afspraak was eigenlijk voor diezelfde avond al gemaakt. Ondertussen haalde ik me weer helemaal voor de geest hoe al die lekkernijen waren verbouwd tot ware erotische kunstwerkjes. Iemand die deze ultieme kookkunst onder de knie heeft ligt bij mij een streepje voor. Het leek mij wel leuk om samen met hem zoiets in elkaar te knutselen. Natuurlijk zou ik hem helpen, hij had het immers nog nooit gezien en ik had mijn ogen goed de kost gegeven. Niet alleen wat die welgeschapen bediening betrof, in gedachten had ik alles al nagemaakt.

In de stemming brengen

Natuurlijk vergt zo’n avondje uit extra voorbereiding. Ik diepte ergens uit de kast, het was alweer een tijdje geleden dat ik het nodig had, mijn eigen latex rokje. Daaronder heerlijk sexy netkousen en mijn lakleren laarzen met net iets te hoge hakken. Daarmee moest ik hem toch in de stemming kunnen brengen. Echter, hij had er hele andere gedachten over, zo bleek nadat hij de voordeur op een kier had gezet.

Ik was duidelijk een tikkeltje overdressed, maar moet toegeven dat het een leuk schortje was dat hij droeg. Hij zag eruit als die man van die caloriearme smeerkaas van de televisiereclame met de slogan: “Wat er niet aankomt hoeft er ook niet af”. Ik reageerde meteen met een zwoele stem mmm lekkerrrr op het moment hij zich omdraaide en liet zien dat ook hij zelfs geen grammetje vet teveel had op zijn achterkant. Ik kreeg dat mmm lekker gevoel vrijwel direct en aangezien de temperatuur in zijn flat behoorlijk aan de hoge kant was besloot ik zelf ook maar een schortje aan te trekken en mijn latex oorlogsarsenaal te laten voor wat het was.

Erotisch ontbijtje

Dat het nuttigen van zo’n diner leuk is, hoefde je me niet meer te vertellen, maar het bereiden is eigenlijk nog veel leuker. We kwamen tot ongekende creatieve hoogten tussen de lachsalvo’s door. Al tijdens het koken werden de vetspetters en gemorste sausjes erotisch weggewerkt en ik verdacht hem er soms van dat hij expres een beetje morste op zijn spannende plekjes. Het werd een gezellige avond en voordat we alles achter de kiezen hadden was het alweer behoorlijk laat. Ik had er dan ook geen moeite mee toen hij me vroeg om nog wat te blijven voor een erotisch ontbijtje. Ik kon me er van alles bij voorstellen en dacht er niet verder over na. Daarvoor had ik het voorlopig even te druk.

Kleefpartij
De volgende ochtend toen ik wakker werd was zijn kant van het bed leeg. Ik hoorde hem beneden rommelen in de keuken. De trap kraakte en ik hoorde dat hij voorzichtig lopend naar boven kwam. Daar stond hij in zijn schortje bij mijn bed, met in zijn gezelschap Flipje Tiel, Arretje Nof en Duo Penotti. Voordat ik goed en wel wakker was had hij de lakens teruggeslagen en mijn lippen en borsten ingesmeerd. Ik was nog niet bijgekomen van verbazing of hij was al vrolijk bezig aan ‘zijn ontbijt’. Jus d’ Orange in mijn navel, een streepje pindakaas dat hij van boven naar beneden uitsmeerde en tergend langzaam oplikte. En over wat hij deed met de chocoladepasta ben ik helemaal te spreken. Een geheel eigen opvatting over een erotisch ontbijt dus. Het duurde wel even voordat ik zelf een beschuitje te pakken kreeg. Ik hoef niet te vertellen hoezeer hij het naar zijn zin had. Na een tijdje kleefden we beiden aan alle kanten en werd het tijd dat we de douche opzochten. Een heerlijke schrob en massagepartij zorgde voor de grande finale.

Door de maag

Ik denk er nog vaak aan terug aan beide manieren van erotisch eten. Voor mij toch maar het zoveelste bewijs dat de liefde van de man door zijn maag gaat.

 

SeniorenPassie.nl