Lingerie, maakt van jou een hartstochtelijke vrouw

ZACHTE VISNETKOUSENHet mannenoog wil graag wat.
Ik heb wel eens gehoord dat een man lingerie en seks als één ding beschouwt, dus wil jij je man verleiden, of wil je eens van een saaie relatie iets moois maken na een aantal jaren, ga dan eens denken aan sexy lingerie, sexy ondergoed of een sexy jurkje. Heus, je gaat jezelf een stuk beter voelen, zekerder, en het brengt je in de juiste stemming. Geloof je daar niet in? Denk na. Wat vind jij spannender om te krijgen, een cadeautje dat zo los uit de tas komt, of een cadeautje dat mooi verpakt is, met een strikje, een leuk papiertje, zie je het voor je… dan weet je het.


Lingerie is echt iets dat betoverend kan werken. Voor mannen is het geweldig, voor vrouwen iets waar je zelfvertrouwen van krijgt. Iets moois dat jouw lijf accentueert, maakt niet uit of jij stevig en rond bent, of slank. Lingerie aanschaffen is iets magisch.
Mits je iets kiest wat voor jouw lijf geschikt is en wat past. Je ergens verschrikkelijk inproppen en bij uitpakken dat je vrijgekomen bodyparts alle kanten op wapperen is niet echt sexy… Dus wees lief voor je partner, maar vooral voor jezelf. Kies iets fraais.

Successen meegemaakt

Geloof me, ik heb er zelf al veel leuke successen mee behaald. Ondanks dat ik altijd heel verlegen was heb ik toch eens een keer wat leuks aangeschaft, en het resultaat was verbluffend. Ik kreeg een date met de man van mijn dromen en dankzij die lingerie voelde ik me zelfverzekerder, het hielp me echt over een bepaalde drempel heen. Dankzij die kleding te dragen werd ik eens stuk spontaner en mijn partner ook. Mijn vriendin raadde het me aan en sindsdien heb ik gewoon een veel leuke seksleven.

Maar wacht… lees eerst nog eens even verder waarom jij voor lingerie zou moeten kiezen!

Mannen zijn visueel ingesteld en iets van lingerie maakt de tijger in hem wakker. Alleen dat al is een voordeel van het dragen van lingerie.
Ben jij verlegen… ga het toch eens uitproberen, je poetst er je relatie mee op, of je krijgt het net mooi voor elkaar om de man van je dromen te verleiden.

Lingerie en seks

Waar kun je dan aan denken? Iets met kant, jarretels en korsetten maken het beest in de man wakker. De hersenen associëren sexy lingerie kleding met seks.
Waarom zijn mannen zo dol op lingerie – aan het lichaam van een vrouw? Mannen hebben min of meer geleerd om seks in verband te brengen met lingerie of andere spannende attributen. Lingerie kan zelfs bijdragen tot een beter begrip van seksuele begeerte.

SHILO - PRINCESSLingerie betekent niet alleen spanning… het leidt vaak tot lekkere seks met meer fantasie, meer durf, meer moed om te laten merken wat je fijn vindt. Meer aandacht voor elkaar tijdens de seks en meer aandacht om elkaar lekkerder te verwennen. Toch een mooi soort van garantie, lekkere seks na het dragen van lingerie? Dat is wat je wilt bereiken. Hoewel veel vrouwen verlegen zijn om zoiets aan te trekken hebben ze toch het diepe verlangen om een hartstochtelijke vrouw te worden, de vrouw die bemind wordt, geliefd, begeerd. Dat wil jij toch ook?

Woest aantrekkelijk

Bijna geen enkele man zal het ontgaan dat zijn vrouw of vriendin, gekleed in sexy ondergoed woest aantrekkelijk blijkt. Eigenlijk is het al vele eeuwen lang een mooie traditie, vrouwen gehuld in mooie sexy kleding. je ziet het al van plaatjes in de oudheid. Sexy lingerie vervult de stoutstes fantasie van zowel mannen als vrouwen. En dan kun je denken aan doorzichtige bh’s, slipjes, strings, allemaal mooie uitvindingen die de aandacht trekken.

Naast sexy en mooie lingerie in alle kleuren en maten kun je er zelfs voor kiezen een rollenspel te gaan spelen, met speciale kostuums om je geliefde op te hitsen. Van de sexy verpleegster, de Franse meisjeskostuums of de kostuums van een vrouwelijke agent kunnen betoverend werken.

Verander jouw saaie seksleven

Het dragen van hete lingerie kan het saaie leven van u en uw partner volledig veranderen. Het kan je zelfvertrouwen flink vergroten. Met meer fantasie in bed kun je zeker een stuk gelukkiger worden. Let maar op hoe jouw partner reageert op een verrassing. Bijvoorbeeld als je bij een avondje uit alvast toevertrouwd dat je kousen met een jarretel draagt… de avond kan niet meer stuk.
Sexy lingerie vergroot je aantrekkelijkheid. Ook al heb jij niet meer dat strakke figuur van jaren geleden. Ook een gevulde vrouw kan er heerlijk uitzien als er sexy lingerie wordt gedragen. Trouwens… een vrouw kan vreselijk bezig zijn met haar figuur, haar lijn, maar vaak zijn vrouwen met hele andere dingen bezig en zien ze die extra kilootjes niet eens.
Begin eens met het aantrekken van een iets gewaagde jurk. Wellicht komen er gevoelens naar boven borrelen, die je al een tijdje niet meer hebt toegelaten. Voel je speciaal, voel je aantrekkelijk, durf eens in die rol te duiken die voor je man wellicht verrassend kan zijn, zo verrassend dat hij er zijn lievelingsserie op tv voor opzij zet. Zorg met lingerie dat hij zich weer geliefd voelt… gewenst… de mannelijke god in je huis.

Passende lingerie

Natuurlijk moet lingerie een verrijking zijn voor je. Je moet er je lekker in voelen… dus kies niet iets wat maten te klein is en waarin jij je als een opgestopt worstje voelt. Kies een kostuum, een jurk dat past bij jouw vrouwelijke vormen, jouw figuur. Het moet bij jouw stemming passen en jouw lijf moet er zich comfortabel in voelen. Het moet als het ware voor jouw lijf gegoten zijn. Accentueren wat jouw sterke punten zijn. Heb je mooie benen… aarzel dan niet om dat eens extra onder de aandacht te brengen. Heb jij nog lekkere stevige borsten… prima om daar het accent op te leggen. En zou jij wat meer borstvolume willen hebben? Koop een mooie push up BH, succes verzekerd.

Kies voor kleur

Lingerie hoeft niet altijd rood te zijn. Er zijn ook kleuren die bij jouw stemming kunnen passen, of die bij de stemming van je partner horen. Misschien heb je wat aan de volgende tips:
Ben jij helemaal zen en wil je dit ook in je slaapkamer accentueren, dan kan dat het beste met de lingeriekleuren blauw, wit, groen of violet (lila).
Blauw betekent stabiliteit en rust. Wit vredig, ingetogen, fris, elegant en prima geschikt voor een rustige stemming.
Ook groen ontspant, het geeft een ontspannen werking, kalmte… een stukje natuur. Het kan ook angst wegnemen.
PINA COLADA PRINCESSLila is prima als je de rust zelve bent, verfijning, rijkdom, natuurlijke beauty, Lila staat voor kracht, vrede en wijsheid.
Ben jij in een vrolijke stemming, waag je dan eens in geel, oranje of roze.
Geel is optimisme en vrolijkheid.
Oranje stimuleert het enthousiasme.
Roze is perfect als je echt dolblij bent. Goed voor je rust en energiebalans.
Zwart is bijzonder sexy, een beetje de duistere mysterieuze kant van de vrouw.

Varieer

Denk ook eens aan variatie, met of zonder beugel, glad of met kant, een sluiting voor of een sluiting achter… de keuze is te over.

Als jij eenmaal de voordelen van lingerie hebt ontdekt, dan zal het niet lang duren of je hebt een lade vol van dat mooie spul.

Mannen vinden vrouwen in lingerie een stuk sexier dan een naakte vrouw… denk aan die cadeauverpakking. De kers op de taart, de toef slagroom op de koffie, kortom, mannen vinden vrouwen in lingerie belangrijk. Een push up BH? Alle mannen trappen er in en vinden dit mooi.
Probeer eens je lingerie aan te houden tijdens de seks. Opwindend.

Kortom, ik ben voor, heb er leuke ervaring mee. Het hoeft echt niet duur te zijn, je hoeft geen kasten vol met lingerie te hebben, maar kies een leuk beginnetje. Iets waar vooral jij zelf je lekker bij gaat voelen, dan komt de romantische sfeer vanzelf.