Nextlove, voor alleenstaande ouders

Nextlove is een datingwebsite voor alleenstaande ouders.
Alleenstaande ouders, gescheiden ouders, of ouders die na de dood van hun partner zoeken naar een nieuwe liefde en ook eventueel als het mogelijk is naar een partner die een steun en toeverlaat kan zijn in een compleet gezin, een partner die er ook is voor de kinderen, een nieuwe partner waar het goed mee moet klikken omdat je nu eenmaal als alleenstaande ouder met je kinderen een stuk kwetsbaarder bent.
Als je op Nextlove staat ben op zoek bent naar iemand die al eens een relatie heeft gehad, iemand die ook kinderen heeft. Op Nextlove vind je 20:000 gelijkgestemden, wat wil je nog meer?

Nextlove is naar eigen zeggen Europa’s grootste datingwebsite voor alleenstaande ouders. Nextlove is opgericht om alleenstaande ouders te helpen in de volgende stap van hun leven. Misschien na een eenzame start in je volwassen leven, want zeg nu eerlijk, er alleen voor staan terwijl je de zorg hebt voor je kinderen, voor inkomen, je huishouden, dat is een enorme opgave. Jij hebt al het een en ander meegemaakt in je leven, maar je bent niet de enige die er zo voorstaat, er zijn heel veel anderen die in een vergelijkbare situatie zitten. Zij getuigen ook op deze website van hun positieve ervaringen, laaiend enthousiast over het bestaan van de website en het gebruiksvriendelijke gemak van deze website.

Nextlove heeft een team voor de beveiliging van de website en zij monitoren de website. Zo kan degene die graag via deze site een nieuwe date wil vinden veilig internetdaten en op zoek naar iemand die in dezelfde vergelijkbare situatie zit, namelijk die van alleenstaande ouders.

Grootste voor alleenstaande ouders
Alleenstaande ouders is misschien wel een categorie die in het verleden wat moeilijker aan een nieuwe date kwam. Op deze site ben je net als anderen in dezelfde positie dus dat breekt het ijs al.Mensen die op deze datingsite inschrijven zijn al specifiek op zoek naar iemand die alleen is en kinderen heeft. En dat is natuurlijk een voordeel voor deze doelgroep, die misschien op andere websites van alles moeten gaan uitleggen.

De datingsite is gedeeltelijk in het Engels maar dat moet voor de meeste deelnemers geen probleem zijn. Zowel voor mensen die hetero zijn of die homo zijn. De website heeft meer dan 20.000 leden dus kan zich scharen onder de groteren. Dat betekent dat jouw kans op het vinden van een nieuwe liefde best wel groot is.

Veilig daten

Nextlove maakt gebruik van een SSL verbinding, die bekend staat als extra beveiligd. Je wachtwoorden en bankgegevens zijn hier veilig. Het wordt hackers extra moeilijk gemaakt om op deze website hun informatie te halen. Verder is er de mogelijkheid om je profiel te laten verifiëren. Dat moet het aantal face aanmeldingen verminderen. Op elk moment van een etmaal zijn moderators aan het werk die je dus in geval van nood of ongewenst gedrag te hulp kan roepen. Alles om het veilige gevoel te verstevigen.

Meteen aan de slag
Je kunt op Next Love gratis een account aanmaken. Je schrijft je in via gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres en je kunt daarna meteen vertellen waar jij naar op zoek bent. Je kunt je ook aanmelden bijvoorbeeld via facebook of google + en dan hoef je verder niet zo veel meer in te vullen.

Jouw datingwensen

En dan zou je meteen kunnen beginnen met daten, of het verder invullen van je profiel, waardoor de kans dat je wordt gevonden groter wordt. Je kunt beginnen met de makkelijke dingen, wat zoek je, wat doe je in je vrije tijd, hoe zie je er uit, wat zijn jouw datingwensen, wil je een nieuwe liefde dichtbij of wat verder weg, welke afstand, of hij of zij een foto online heeft gezet….

Makkelijk in gebruik

Je zult merken dat Next Love heel gebruiksvriendelijk is. Met een aantrekkelijk overzicht van de leden die jij zoekt. En je kunt je zoekwensen wat beter specificeren, zoals op taal, figuur of welke status deze heeft, gescheiden, weduwnaar, aantal kinderen. En vind je de persoon van je dromen, dan kun je naast het sturen van een bericht ook een cadeautje sturen, een kopje koffie of een bosje bloemen. En wil je het wat voorzichtiger aanpakken kun je beginnen met een knipoog. En er is een mogelijkheid om uitgebreid te chatten.

Wat kost het

Voor de prijs van 25 euro per maand kun je al 3 maanden lid zijn. Je hebt wel een creditcard nodig om te kunnen betalen. En als je nu al weet dat je langer lid wilt zijn dan 3 maanden dan wordt de prijs per maand nog goedkoper.