Parship, voor serieuze relaties

Wat is Parship

Parship is een van de populairste websites met meer dan 100.000 berichten per maand. De leden van de website zijn zeer actief, dagelijks melden zich nieuwe leden aan.
Dating op deze site is een serieuze business, want het abonnementsgeld is behoorlijk hoog. Dan moet je ook wel serieus zijn als je dat er voor over hebt.

De verhouding man/vrouw is redelijk in balans, 4 % meer vrouwen dan mannen. Iets meer vrouwen komt omdat die weten dat er mannen zijn die in ieder geval financieel er iets voor over hebben om vrouwen te vinden.

Hoog slagingspercentage

Het slagingspercentage is hoog, 33% vindt op Parship een nieuwe relatie. Al 15 jaar is er een unieke manier om leden aan elkaar voor te stellen.

Ouder dan 30 jaar

Het grootste gedeelte van de mensen die op deze website daten is ouder dan 30 jaar. Zij zijn op zoek naar een partner voor een langdurige relatie. Het merendeel van de leden is tussen de 30 en 50 jaar oud.

Anoniem en veilig

Parship is lid van Thuiswinkel.org, en dat betekent dat uw gegevens veilig bewaard worden. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd. U bepaalt zelf wie uw foto’s te zien zijn.
Nadeel is wellicht dat je mensen niet zomaar via een foto kunt uitzoeken, het blijft wazig tot je toestemming krijgt de foto te bekijken.

Persoonlijkheidstest

Voor een goede match vul je eerst een persoonlijkheidstest in. Dat helpt om bepaalde matches bij elkaar te brengen.Als u alles heeft ingevuld krijgt u ook een rapport over uzelf wat misschien nieuwe inzichten geeft.

Adviezen

Op de website ook allerlei adviezen hoe je jezelf kunt presenteren, hoe je berichtjes kunt sturen en hoe je het beste op berichtjes kunt reageren.
Ook is er aandacht voor het moment dat je met een afwijzing te maken krijgt. Hoe trek je aandacht voor jouw profiel.

Wat kost het

Online daten maakt de drempel voor nieuwe contacten lager.
Wil jij in contact komen met hoog opgeleide singles, dan kun je in 1 keer het lidmaatschap betalen voor een jaar, maar ook kiezen voor betalen in termijnen, waardoor je uiteindelijk op een hoger maandbedrag uitkomt. Lid worden van deze datingsite kost tussen de 30 en 45 euro per maand.