Relatieplanet, datingsite van het jaar!

Relatieplanet is een van de oudste datingsites van Nederland. In tegenstelling tot veel datingsites die onderscheid willen maken in het soort dating, staat Relatieplanet open voor alle soorten mensen die een relatie zoeken, of je nu jong of oud bent, hoog opgeleid of laag opgeleid. Een online datingsite die bedoeld is voor iedereen. Of je nu hetero bent of gay. Je geeft gewoon jouw wensen aan en dan kom je vanzelf de gewenste geliefde tegen. 

Je kunt op Relatieplanet vrij simpel een gratis profiel aanmaken en direct beginnen met daten. Je kunt op een leuke manier singles leren kennen. Uiteraard maak je meer kans om de ware te vinden als je een betaald abonnement neemt. En dat hoeft niet duur te zijn, voor minder dan 10 euro in de maand kun je al veel plezier hebben.

Waarom kiezen voor Relatieplanet?

Relatieplanet heeft de laatste decennia een goede reputatie opgebouwd. De website heeft al een aantal keren een onderscheiding gekregen, zoals Populairste datingsite van het jaar.. Ook consumentenprogramma’s zijn positief, zoals VARA KASSA, of bij de Thuiswinkel Award voor Datingsites. De datingsite is aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten van de Consumentenbond. Relatieplanet was in 2017 weer Datingwebsite van het jaar… en dat zegt wat! Er zijn namelijk nogal wat datingsites die  niet echt daverend presteren. Daarover schrijven wij in een volgend verhaal.

 Kijk ook eens op de volgende pagina: Hoe kies je een betrouwbare datingwebsite