Rennen en daten tegelijkertijd

Je wilt werken aan je conditie voor deze zomer, maar je hebt helemaal geen zin om je aan te sluiten bij een atletiekvereniging, ook heb je geen zin om in je eentje te gaan rennen.
Wat is er mooier dan een date waarbij je elkaar kunt verkennen tijdens het rennen.
Het handige is dat je meteen al iets hebt wat je samen graag doet, rennen. En je bent samen sportief.

unnersdate.nl is een nieuwe datingsite, waar het draait om hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje of misschien wel meer.
Bij inschrijving kunnen klanten aangeven naar wie ze op zoek zijn. Is het de hardloper die zijn / haar wekelijkse rondje niet alleen wil lopen of juist de single hardloper die op zoek is naar een hardloopmaatje en op een laagdrempelige manier in contact komt met andere singles.

3 maanden gratis
Word vandaag lid en ontvang 3 maanden gratis lidmaatschap. Word nu lid tijdens de Valentijnsactie, dan ontvang je ook nog eens een gratis hart lampje!

Actie: Wordt vandaag lid van Runnersdate.nl en ontvang de eerste maand gratis toegang tot alle functies van een Full membership. Na deze periode betaal je slechts €4,99 per maand!

Waar ben je naar op zoek?

Runnersdate is een nieuwe datingsite, waar het draait om hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje of misschien wel meer.
Bij inschrijving kunnen je aangeven naar wie je op zoek bent. Is het de hardloper die zijn / haar wekelijkse rondje niet alleen wil lopen of juist de single hardloper die op zoek is naar een hardloopmaatje en op een laagdrempelige manier in contact komt met andere singles.

De 10 redenen om je aan te sluiten bij Runnersdate

1) Samen lopen is gezelliger;
2) Samen lopen motiveert en verbetert uw prestaties;
3) Er is een mogelijkheid om gezamenlijk te trainen voor een wedstrijd;
4) U blijft op de hoogte van de laatste tips/ weetjes en belangrijke wedstrijden;
5) Ontmoet mede-lopers in uw buurt of stad;
6) Er wordt mogelijkheid geboden om van uw individuele sport een sociaal event te maken;
7) Runnersdate.nl biedt een unieke manier om op sportieve wijze in contact te komen met andere single hardlopers;
8) Voor als u letterlijk uitgedaagd wilt worden op uw eerste date;
9) Runnersdate.nl is meer dan de zoveelste datingsite;
10) Runnersdate.nl is de site die meer biedt dan een hardloop forum of Community.

 

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Daten en runnen tegelijkertijd levert je:

 Een hardloopmaatje en misschien meer

 Een community met alleen maar actieve leden

 Een totaal nieuw dating concept

 Een makkelijk maandelijks opzegbaar abonnement, je zit nergens aan vast

 En word op de hoogte gehouden van leuke events.

Runnersdate is als datingsite een vreemde eend in de bijt. Hierbij zoek je niet alleen maar naar een snelle date, een afspraakje, maar echt iemand waar mee jij ook jezelf zou kunnen verbeteren.
Een maatje, een coach een sparring partner en dan toch die nieuwe liefde?
Als je lid wordt van Runnersdate dan wordt aan de hand van je postcode en je wensen man/vrouw een bepaalde formule toegepast waardoor jij in contact wordt gebracht met de man of vrouw die jij voor ogen hebt .
Met de gegevens die je zelf invoert wordt een vergelijking opgesteld. Vervolgens worden een aantal specifieke vragen gesteld waarbij elk antwoord die je geeft je een bepaalde score geeft. Vragen of je van honden of katten houdt bijvoorbeeld. Door het stellen van vragen wordt een beter beeld van jezelf verkregen, waardoor het mogelijk is om een ideale match te verkrijgen.
Er wordt gekeken naar de verschillen en naar de overeenkomsten. En heb je een 75 of 80% match dan krijg je een berichtje van de site, voor wellicht misschien wel een vriend of vriendin voor de rest van je leven.