Schijn bedriegt

droom jij van de ideale man?Sinds een tijdje heb ik een nieuw maatje die zo ontzettend ‘bi’ is dat hij meer weg heeft van een homo dan een hetero. Voor mijn gevoel is hij de beste ‘vriendin’ die ik ooit gehad heb. Qua communicatie hebben we een hele open relatie, waarbij we allebei ongegeneerd over onze gevoelens en seksuele ervaringen kunnen praten. Hij kan vooral lyrisch zijn over zijn contacten met andere mannen, vooral als hij de spanning opzoekt op een ontmoetingsparkeerplaats voor homo’s hier in de buurt.

Mannen met mannen

Zoals ik het begrijp komen daar meestal getrouwde mannen die kinderen hebben die even hun bolide neerzetten om hun gerief te halen. Hij ziet het vaak aan de lege kinderstoeltjes op de achterbank. En die dienstverlening is nog eens allemaal gratis ook, alleen voor de kick. Mijn vriend voelt zich daar geen buitenbeentje, maar één van de zovelen. Ik ben op mijn beurt wel eens een beetje jaloers op hem. Een man bevredigen lijkt niet zo’n opgave. Het gereedschap is over het algemeen makkelijk te vinden en het roept geen vragen op. Bij een vrouw is dat soms minder makkelijk. Uitgaande van mijn eigen ervaringen vraag ik me af hoeveel mannen tot nu toe mijn kittelaar wisten te vinden. Op mijn beurt ben ik er ook wel eens benieuwd naar hoe het voor mij zou zijn om met een vrouw te vrijen, terwijl ik me toch 100% hetero voel. Zou ik bij haar zonder moeite haar spannende plekjes weten te vinden, haar op weten te winden, want het moet toch een vertrouwd gebied zijn voor me. Tenslotte weet ik precies hoe het aanvoelt. Op een goede dag doet zich inderdaad de kans voor om dit uit te vinden. Ik neem jullie even mee naar dat moment.

Vrouwen met vrouwen

Schichtig kijk ik om mij heen om er zeker van te zijn of niemand het kan zien. De kust is vrij, maar voor hoelang? Mijn handen schieten onder de lakens en ik voel met mijn vingers een zachte vrouwenbuik. Langzaam ga ik van de navel naar beneden, al zachtjes strelend en ik voel met mijn vingers een pasgeschoren kutje. Ik ga verder en streel een paar welgevormde heupen, om zo langzaam naar de navel toe te werken en dan af te zakken. Eerst aai ik er een beetje omheen, maar dan begint de zoektocht naar het spannendste plekje. Ik bedenk me dat dit ook allemaal zo moet aanvoelen voor mannen, toch een onbekend gebied voor me en ik word wat onzeker. Het komt me tot mijn grote teleurstelling toch helemaal niet zo vertrouwd over en ik probeer voor me te halen hoe dit nu bij mijn eigen lijf aan zou voelen. Langzaam schuif ik de lipjes opzij en probeer met mijn vingers de over bekende plekjes te benaderen. Maar ik merk geen reactie. Voor de zekerheid laat ik mijn handen wat zakken en wurm twee vingers in een warm kutje. Helaas, niet lekker nat…o jee…, doe misschien wat verkeerds? Ik besluit het nog eens dunnetjes over te doen en voel weer over die zachte buik. Opnieuw ga ik brutaal richting kittelaar, maar heb geen zicht op waar die zitten moet. Het zou toch zo ongeveer hier…. Ter controle stop ik mijn vingers in de warme zachte spleet. Maar helaas, weer geen reactie, wel het opwindende gevoel van iets verbodens, iets spannends…. En net op tijd, ik krijg controle…  Ach ja, dan geef ik het min of meer op, wel trots op mezelf dat ik het heb uitgeprobeerd.

Kolder

Die avond komt mijn bi-vriendje onaangekondigd op visite. Ik kan natuurlijk geen seconde wachten met het vertellen van mijn zojuist meegemaakte intieme ervaringen. Hij schiet in de lach en fluistert me in mijn oor dat ik een geile dondersteen ben. Daarna pakt hij me beet, slaat zijn armen om mij heen en tilt me uit bed. Kom op, we gaan een stukje karren in die rolstoel van je, in zo’n omgeving slaat de kolder naar je kop  …en, vraagt hij met een gezonde nieuwsgierigheid …is je ruggenprik nu uitgewerkt? Ja, dat is ie inmiddels en het gevoel in mijn eigen muts is ook weer terug. Maar toch blijft het door mijn hoofd spoken…het leek inderdaad net alsof ik het lichaam van een totaal andere vrouw had verkend…
Weet jij ook niet precies hoe jij een vrouw moet versieren? Kijk dan eens op de volgende pagina.