Shhhh alleen voor mannen!

Geheim, alleen voor mannen

Generatie op generatie weigeren ouders het door te geven aan hun kinderen, generatie op generatie komt het nauwelijks voor dat een vader zich met zijn zelf ontdekte geheimen richt op zijn zonen. Generatie op generatie moet het wiel opnieuw worden uitgevonden. Ontdek de onbesproken geheimen om een seksgod te worden.
Ontdek eindelijk de onbesproken geheimen die je moet weten om een seksgod in bed te worden. Geheimen die je nooit zult horen van je ouders, je vrouw, je beste vrienden, je huisarts… maar is het ook echt te gek om over te praten?

Ontdek nu de mooiste technieken en posities die een man kan kiezen om zijn vrouw keer op keer nieuwe orgasmes te geven, om de vrouw van je dromen iedere keer optimaal te kunnen bevredigen. De meeste mannen zullen dit nooit te weten komen.

Droom jij er wel eens van een vrouw zo te bevredigen dat ze meerdere heftige orgasmes krijgt, zodat ze de volgende keer vraagt aan jou of je weer zin hebt om lekker met haar te vrijen? Het kan zomaar zijn dat jij haar wellicht wel 3 tot 6 heftige orgasmes kunt geven. Denk je eens in hoe het zou zijn als jij je partner iedere nacht heerlijk zou kunnen bevredigen? Je kunt binnen enkele minuten al ontdekken hoe jij dat voor elkaar kunt krijgen.

Het zou toch geweldig zijn als je partner de volgende keer smeekt om nog meer?

Misschien is het al een tijdje geleden dat jij je vrouw hebt kunnen geven op seksueel  gebied waar ze naar verlangt. misschien is het ook al een tijdje zo, dat jij en je vrouw eigenlijk elkaar niet meer zoveel te vertellen hebben in bed. De nachten, weken, misschien al maanden dat je elkaar welterusten wenst zonder dat er iets gebeurt. Dat frustrerende dat jij helemaal nooit verder komt. Je seksleven is verpest en je ziet geen enkele mogelijkheid om dit weer opnieuw tot leven te brengen met je huidige partner. Misschien is het dan makkelijk om buiten je huidige relatie te kijken of je kunt scoren, maar hoe lang zal het dan duren voor je met dezelfde impasse te maken hebt? Maak een eind aan jouw frustrerende seksleven.

Verleiden tot seks

Misschien kun jij jezelf afvragen of je geinteresseerd bent om stap voor stap te leren hoe je op een hele mooie en aantrekkelijke manier een vrouw kunt verleiden tot seks. Hoe je haar daarna de mooiste en lekkerste orgasmes kunt geven. Wil jij weten wat haar het meeste opwindt en wat haar juist niet opwindt?

Denk jij te weten wat haar meest gevoelige plekken zijn en hoe je die gevoelige plekken op de juiste manieren kunt aanraken? Wil je de mooiste geavanceerde technieken leren om haar iedere nacht te bevredingen, zelf meerdere malen? Als jij deze vragen met Ja hebt beantwoord, dan zul je wellicht heel enthousiast zijn over het volgende.

Weetjes over faken

Weet je dat vrouwen veel vaker dan mannen een orgasme faken? Met wat rillen, trillen en haar hoofd naar achteren, wat kreunen en heftige bewegingen denk jij dat je het voor elkaar hebt gebracht, en zij weet zeker dat ze weer even van je af is. Jij denkt dat je weer tevreden kunt zijn over je verrichtingen, maar diep in je hart weet je misschien wel dat je elkaar niet meer zo veel te zeggen hebt. 70% van de vrouwen faked een orgasme… om er van af te zijn, seks boeit haar allang niet meer zo, ze voldoet aan verplichtingen, of ze kan jouw goedkeuring voor iets anders gebruiken, in ieder geval wordt niet meer de liefde bedreven met het hart. 27% van de vrouwen bereikt een orgasme tijdens de seks… terwijl de mannen denken dat het 100% is. Meer dan de helft van de vrouwen is helemaal niet happy met haar seksleven. Nog geen 15% bereikt meerdere orgasmes tijdens de seks. En zelfs 10 % van de vrouwen heeft helemaal nooit een orgasme of is niet in staat een orgasme te krijgen van alleen simpelweg penetratie.
En dat terwijl mannen denken dat juist penetratie het meest indrukwekkende is dat je een vrouw kunt bezorgen. Niet dus. Verbazingwekkend misschien? Nog nooit geweten? Dan wordt het tijd dat je nog eens doorleest.

Vreemdgaan

De helft van de getrouwde vrouwen zoekt vroeg of laat seks buiten het huwelijk om, omdat ze ontevreden zijn over hun seksleven. Toevallig kunnen vrouwen dit stukken beter verborgen houden dan dat mannen het verborgen kunnen houden. En de reden waarom vrouwen vreemdgaan? Ze willen ook eindelijk eens een echt orgasme hebben in plaats van het wekelijks uitgesleten vrijpatroon van de laatste jaren. En dat is niet zo vreemd, hoe zou jij er over denken als je nooit eens een orgasme zou hebben… dan ben je toch ook snel klaar?

Herken je deze situatie, dan wordt het tijd dat je de waarheid onder ogen ziet. Vrouwen zoeken vaak iets anders omdat hun eigen partners niet weten hoe ze hen moeten bevredigen. Ze zoeken hun heil elders. Zonde, want dat is helemaal niet nodig, als jij weet hoe je je partner regelmatig orgasmes geeft, dan zal ze 100% trouw zijn. Geen discussie mogelijk.

Word een seksgod

Laat vrouwen ervaren hoe het is om meerdere orgasmes te krijgen, laat ze het genot ervaren omdat jij weet wat je kunt doen om het ultieme genieten te laten bereiken. Zodra mannen leren hoe ze hun vrouwen regelmatig een orgasme kunnen laten krijgen, is het hele probleem van die impasse over.

Maak kennis met een bewezen methode die je helpt om vrouwen elke keer opnieuw weer te laten genieten van de lekkerste orgasmes. Geschikt voor vrouwen van alle leeftijden, ervaren, onervaren, wind haar op en verleidt haar tot seks.

STAP-VOOR-STAP METHODE
Maak kennis met de stap voor stap methode die jou kan voeren naar een succesvol seksleven. Er is uitgebreid onderzocht met welke methode vrouwen tot een ultiem hoogtepunt komen. Een onderzoek waarbij veel vrouwen openhartig hebben gedeeld wat zij lekker vinden.
Er is een mooi pakket samengesteld met een ebook en een videoprogrammma waarin acteurs en actrices het allemaal voordoen.

In het programma staan de effectiefste, krachtigste en meest revolutionaire technieken om vrouwen intens te laten genieten. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze methode, kijk dan eens verder op de volgende bladzijden.