Veilig lebberen

Is het niet vreemd dat bij onderzoek vanaf ongeveer kleuterleeftijd iedereen weet wat een condoom is? Praat je over het bef- of liklapje, dan wordt er lacherig over gedaan en is opeens niemand thuis, tenminste in de heterowereld. Word er wel veilig gevreeën tegenwoordig? Of gaat men hier in Nederland bij het vrijen nog massaal uit van een recht-op-en-neertje zonder de leuke dingen voor de vrouw?
Mijn lezers kunnen het wel raden. Ik ben bij tijd en wijle een echte liefhebber van een stevige vrijpartij met alles erop en eraan. Ik ben het niveau van het recht-op-en-neerwerk al sinds mijn allereerste bedervaring ontvlucht. En ik ben terecht niet de enige. Vrouwen kiezen steeds meer bewust  voor optimaal genieten. Beffen doet bij de meeste vrouwen wonderen. En dat geldt ook voor mij. Zelfs al ben ik nog helemaal niet in de stemming, vanaf het moment dat ik op die lekkere plek verwend word, pieker ik er niet meer over om mijn minnaar weg te sturen. Succes verzekerd.

Geen overbodige luxe
Als je een vaste partner hebt is het niet zo’n probleem, dat beffen. Maar ben je toevallig nog in het date-stadium en wil je toch lekker verwend worden, dan is zo’n beflapje echt geen overbodige luxe. Met deze verwennerij wachten tot je elkaar beter kent? Eg-nie! En er dan na een half jaar achterkomen dat je een relatie hebt met iemand die helemaal geen liefhebber is? Nee, dat geval hebben we al achter de rug dus dat werkt niet. Het moet meteen goed zijn met alles erop en eraan. Mijn ware liefde moet er bij wijze van spreken meteen de eerste dag ‘pap van lusten’, daar komt die uitspraak ook vandaan volgens mij. Ik lust er pap van, ik lust je rauw. Bij dat soort kreten toon ik graag mijn interesse.

Integreren in de vrijpartij

Zonder beflapje blijft met een ‘nieuwe’ vrijen toch een risico. Aids en andere geslachtsziekten kunnen zo overgedragen worden. Het is helemaal niet moeilijk om zo’n lapje te laten integreren in je vrijpartij. Bovendien kan het weer iets spannends toevoegen aan de belevenis. “Je hebt ze in diverse smaken, champagne, cola, bosbessen en vanille”, zo laat ik me vertellen door de Condomerie in Amsterdam. “Toch wordt zo’n beflapje meer gezien als curiositeit dan als noodzaak, zo te zien aan onze verkoopcijfers”, wordt er aan toegevoegd. Dat van die smaken moet toch geen bezwaar zijn, bedenk ik me. Weer eens wat anders dan die zogenaamde vissenlucht waar altijd zo over wordt gegrapt.

Gros beflapjes

Trouwens, op alle smoezen hebben ze een antwoord bij ‘s werelds eerste condoomwinkel in Amsterdam. Te duur? Nee, knettergoedkoop, letterlijk een gros voor 25 euro dus 17 cent per stuk. Met het Nederlands vrijgemiddelde kom je zo precies het jaar door, toch? Latex allergie: nee, in allerlei materiaal te verkrijgen. Niet in je eigen omgeving te verkrijgen: bestel een voorraadje via de post. Kortom, je kunt het zo gek nog niet bedenken of er is een antwoord op. (Ook voor mannen die vertellen dat ze te groot geschapen zijn voor een condoom.) Wat mij betreft dus vanaf nu: iedereen aan de beflap of condoom! Aan de goede voorbereiding kan het niet meer liggen. Dan kun je tenminste op een bewuste manier veilig lebberen.

ps: reactie van lezer: die doet het met een opengeknipt boterhamzakje… nog goedkoper en meestal op voorraad toch? 

Zelfvertrouwen

Weet jij niet aan je nieuwe partner te vertellen wat je lekker vindt? Misschien is de cursus Zelfvertrouwen dan wel iets voor je.