Verander de wereld… begin bij jezelf

Stel je voor jij wilt iets veranderen, verbeteren, beïnvloeden in je leven. Die verandering kan een diepe wens zijn, voor jezelf persoonlijk of  jouw vakgebied. Jij bent een optelsom van wat je in je leven hebt meegemaakt en dat ligt in ons geheugen opgeslagen. Dat bepaalt ook jouw handelingen en jouw grenzen. Je weet precies wat je kunt en wilt en daar houd je je aan. NLP leert je wat je onbegrensde mogelijkheden zijn, je kunt namelijk veel meer dan je denkt. Je moet er alleen voor open staan.

Hoe communiceer je

Het is belangrijk om te ontdekken hoe je kunt effectiever kunt communiceren, daarom moet je je gedrag veranderen. Iedereen bekijkt de buitenwereld vanuit zijn eigen perceptie. Wat de een ziet, ziet de ander weer niet, of die ziet het op een andere manier. Waarom iedereen anders reageert? Van binnen worden waarnemingen via onze zintuigen omgezet in communicatie of gedrag. Op basis van wat we denken te zien en te horen en we onze dagelijks terugkerende gedachtenpatronen baseren we ons gedrag. Gedachtenpatronen zijn opgebouwd door smaak, geur, je innerlijke stem, gevoelens, geluiden en beelden.  Sommige waarnemingen laten we toe en sommige waarnemingen filteren we weg.

Wat gebeurt er met je bij NLP

Door NLP word je je bewust van veel dingen, je waarnemingen, gedachtenpatronen en je gedrag, doordat je je bewust bent van die zaken kun je blijvender veranderingen in je gedrag maken en daardoor tot betere resultaten komen.

Bij de cursus NLP leer je veel over de theorie, maar ook over de praktische toepassing.

Je leert je stemmingen gedachten en gedrag te beinvloeden
je leert effectief te communiceren
je leert je eigen talenten optimaal in te zetten
je kunt anderen optimaal motiveren bij hun persoonlijke ontwikkelingen
zowel voor jouw persoonlijk als voor je zakelijk leven zul je de successen gaan meemaken.

Krachtige oefeningen

Dankzij de online NLP Cursus ervaar je de meest krachtige NLP oefeningen, waardoor je gegarandeerd optimaal plezier in je leven krijgt met de nodige ontspanning.

In de cursus wordt onthuld hoe jij die krachtige oefeningen toepast in jouw leven op een makkelijke en snelle manier, je merkt meteen resultaat en je voelt je hier fantastisch bij.

Ben je eenmaal overtuigd van NLP, dan heeft die online training heel veel voordelen. Dankzij duidelijke video’s word je gecoached, je hebt levenslang toegang tot het ledengedeelte van de website. Door de training online te volgen is jouw investering stukken lager omdat ook je trainer minder kosten maakt. Je kunt op een vrij laagdrempelige manier kennis maken met de kracht van NLP

Stop met piekeren

In de online cursus NLP wordt o.a. een techniek behandeld om te stoppen met piekeren. Juist dat piekeren kan enorm remmend werken op de mens. Jij ontdekt tijdens de cursus hoe je slechte ervaringen in het verledene kunt neutraliseren. Het verleden ga je nu gebruiken om meer kracht, plezier en zelfvertrouwen te krijgen.
Stap voor stap leer jij dat je zorgen maken tot het verleden behoort, je ziet een glansrijke toekomst tegemoet.

Herprogrammeren van je brein

Wanneer je deze cursus gebruikt dan herprogrammeer jij jezelf in feite voor plezier, succes en ontspanning
Angst, depressie, zenuwachtigheid, boosheid, frustratie en stress zijn voortaan verleden tijd. Je gaat met zoveel meer gemak door het leven en je krijgt het gevoel dat je automatisch, ontspanne nen met plezier de juiste dingen doet.
Keer op keer schiet jij in de nieuwe aangeleerde succesmodes, ook al kom je oud zeer tegen. Je weet het dit keer ten goede te gebruiken. Elke dag ga je zien als een nieuwe kans.
Binnen een aantal uren kun jij zelfs je eigen succes coach zijn. De gaten in jouw zelfvertrouwen en jouw zelfbeeld worden voorgoed opgevuld en gedicht. De basis wordt gelegd voor een blijvend optimaal zelfvertrouwen.
Je automatische negatieve programma’s die tot nu toe in je brein rondspookten worden gestopt, je kunt beginnen met het creëren van jouw leven op jouw eigen voorwaarden.

Weg met die sombere en depressieve gevoelens

NLP is voor jou een geheel nieuwe manier om je te bevrijden van depressieve en sombere gevoelens, hoe erg ook, en deze te vervangen door gevoelens van plezier en tevredenheid. Stapje voor stapje vind jij de juiste manier om een positiever zelfbeeld op te bouwen. En dat blijkt keer op keer prima te werken. Het geheim zit hem dan ook in het stap-voor -stap proces waarbij jij je bewust wordt van je eigen handelen.
Je leert een eenvoudige techniek om boosheid en angst te verslaan, om nooit meer een slaaf te hoeven zijn van jouw negatieve emoties.
Het werkt zelfs op je lachspieren omdat je leert te relativeren, misschien kom je in de toekomst niet meer bij.

Ontdek van jezelf wat je echt wilt

Creëer je eigen droom en ontdek wat je zelf wilt. Je kunt die droom gaan waarmaken. Reken af met je onzekerheid, stop het en vervang het door een optimaal gevoel van zelfvertrouwen. Teleurstellingen maken jou niet meer bang en onzeker, het is verleden tijd. Jij gaat je innerlijke problemen oplossen. Jij leert om een  charismatische energie op te bouwen waardoor je een enorme aantrekkingskracht op andere mensen zal uitoefenen.

Als sneeuw voor de zon

Geen enkel ander zelf-help programma behandelt al deze innerlijke obstakels die jou belemmeren in je leven.
Deze succesvolle NLP cursus bevat bewezen methoden, al 35 jaar lang en steeds gemoderniseerd, om die zaken op te sporen en te overwinnen die jou ervan weerhouden het succes te krijgen wat je verdient.
Wanneer jij worstelt met bepaalde issues die jou tegenhouden bij het bereiken van succes, dan zal deze NLP Cursus jou precies stap-voor-stap vertellen hoe je deze issues laat verdwijnen als sneeuw voor de zon. Voorgoed. Dezelfde dag wanneer je met deze cursus begint zul je de resultaten ervaren.

Wat krijg je allemaal met deze cursus?

Wanneer je al op de goede weg bent maar nog net dat ene duwtje in je rug nodig hebt, dan zal deze NLP cursus je zover op weg helpen naar een hoger niveau, waarvan je niet eens wist dat het mogelijk zou zijn
Een ontspanningsoefening waarmee jij kunt ontdekken hoe goed hypnose werkt

Levenslang toegang tot de ledensite
11 Video’s die je meteen kunt bekijken
Handleidingen en stappenplan
Ontspanningsoefening (zelfhypnose)
30 dagen niet goed geld terug garantie