Vinger aan de pols

tijdens een mannenavond wordt lingerie getoondSeks met een nieuwe relatie is de eerste weken altijd explosief. Lekker experimenteren met handelingen die bij de vorige partner allang niet meer werden gewaardeerd. Maar hoe hou je het eigenlijk spannend voordat het nieuwe er al een beetje af is? Geraldine slaat aan het experimenteren.
Nu ik alweer een paar weken een vaste relatie heb met de Ware Jacob, kan ik bevestigen dat ik zelden zo’n lekkere bedpartner heb meegemaakt. Vooral zijn lange lenige tong doet wonderen bij me. Ik kan me haast niet voorstellen dat zijn vorige vriendin hem heeft laten gaan. Wie een man treft die zo bekwaam is in het verwennen van zijn meisje, die zal toch al snel wat mindere momenten door de vingers kunnen zien.

Hoofdrol

Mijn oude vibo heeft de weg naar de vuilnisbak al gevonden, want tegen Jacob kan echt niks op. Geweldig! Toch vraag ik me nu af of het wel goed zal blijven gaan in bed. Ik word namelijk zo verschrikkelijk lekker verwend dat ik er zelf een beetje passief van word. Nu vind ik een man die de hoofdrol speelt in bed wel aardig, maar hem altijd die hoofdrol laten spelen lijkt me toch wel weer voorspelbaar en saai, ondanks dat het lekker is wat ie doet.

Doktertje spelen

Daarom heb ik dit keer een verrassing voor hem. Bij het ontkleden hou ik mijn voor dit doel aangeschafte jarretelkousen aan. Het maakt de zaak al een beetje spannender. Nu neem ik eens zelf de leiding en verwen hem eens een keertje. In aanvang protesteert hij over het verlies van zijn leiding, maar al snel geeft hij zich over als ik hem influister dat we ‘doktertje’ gaan spelen. Met mijn handen masseer ik eerst zijn rug. Maar daarna neem ik het al snel over met mijn mond, pesterig langzaam. Hij reageert verrast en kan wel degelijk waardering opbrengen voor mijn alles onderzoekende lippen. Dan passeren de details van het doktertje spelen, spalken, de oorlelletjestest, borstonderzoek, mond op mondbeademing, temperaturen en ander inwendig onderzoek.

Zoete woordjes

“Ik wist wel dat je een bijzondere vrouw was”, zo fluistert hij na afloop in mijn oren, en dat is nu precies de beloning waar ik op zat te wachten. Van die lieve zoete woordjes. Het duurt dit keer allemaal een beetje langer voordat we uitgestoeid zijn. Aan zijn glimoogjes kan ik zien dat hij helemaal in zijn element is. Nu het er mij om gaat om hem zo lang mogelijk geboeid te houden, hou ik nu eenmaal graag de vinger aan de pols.

Wil jij ook je vrouw geboeid houden? Dan is deze cursus wellicht iets voor je.