Vluggertje

Niet lang geleden had ik een lover die het wel lekker vond de dag met een vluggertje te beginnen. Hij had ergens gelezen dat mannen in de uurtjes voor het opstaan een hoge testosteronspiegel hebben, een overblijfsel uit de tijd dat de man nog op jacht ging. Hij vroeg zelfs nog keurig of ik er geen bezwaar tegen had en voegde eraan toe: “In de vroege uren heb ik namelijk altijd zonder moeite een stijve.”


Bovendien scheelde het hem ook nog eens tijd in de badkamer, want hij moest toch die spanningen kwijt, zei hij met een vette knipoog. Natuurlijk, ik was op dat moment verliefd en ik gunde hem zijn lolletje. “Vooruit dan maar, omdat je het gisterenavond zo lekker hebt gedaan”, liet ik weten.

Herhaling

Had ik het maar nooit beloofd. In het begin, toen de verliefdheid nog in alle hevigheid tierde kreeg ik ‘s avonds nog wel een lekkere beurt. Maar na een tijdje sloeg bij hem ‘de vermoeidheid’ toe. Het begon vrijdagsavonds opeens. “Dan ben ik helemaal op na een week werken”, zo klaagde hij. In plaats van vroeger naar bed gaan bleef hij echter zappen voor de buis. Na goed zoeken vond hij altijd wel een film die dan ook nog eens afgekeken moest worden, meestal actie en bovendien herhaling. Al die actie werkte bepaald niet stimulerend op zijn libido, zo merkte ik al snel als ik hem eenmaal boven aangekomen flink aan het verwennen was. Zijn ademhaling was mij iets te regelmatig en de te verwachten reacties bleven uit.

In slaap gevallen

Toen ik een halve verdieping hoger een controle uitvoerde, werd mijn bange vermoeden bevestigd. Meneer was in diepe slaap verwikkeld en geen enkele spannende actie van mijn kant kon hem nog tot leven brengen. Daar lag ik dus, zwaar onbevredigd om er vervolgens achter te komen dat niet alleen mijn lover, maar ook de batterijen van mijn Tarzan uitgeput waren. Even ruilen met die van de afstandbediening bedacht ik vindingrijk, maar dankzij het veelvuldig gezap van die avond bleken ook die geen fut meer te hebben.

Verleiden

Vermoedelijk door zijn verhoogde testosteronspiegel was mijn jager de volgende ochtend opeens wel weer actief en wilde aan zijn gebruikelijke vluggertje beginnen. “Niks ervan, ik ‘s avonds niks, jij ‘s morgens niks” liet ik hem laconiek weten en bleef onverbiddelijk. De daarop volgende avond was ik nog steeds niet in de stemming. Ik dacht, ik ga gewoon zeggen wat ik denk. “Ik ben helemaal niet geil” …zo begon ik dapper, hopend op initiatief van zijn kant, maar hij begreep me niet. Niet geil is niet geil en toen zei hij met een grijns op zijn gezicht… “even een vluggertje dan” en daarmee was hij me letterlijk te vlug af. Had ik het toch weer verkeerd gezegd, of had hij het verkeerd geïnterpreteerd? Niet geil betekende eigenlijk voor mij, dat hij daarmee extra zijn best had moeten doen om mij te verleiden en dat is heel wat anders dan zijn vluggertje. Voor je het weet komt zo de klad in een relatie en heeft er nog maar eentje lol van nachtelijke aanvaringen. Bovendien blijf je naar de drogist hollen voor tubetjes glijmiddel. Het zoveelste bewijs dat zoiets als voorspel blijkbaar is uitgevonden door een vrouw. Mannen kunnen makkelijk zonder en hebben dan nog eens de grootste lol.

Gladdigheid

Wie bij mij voortaan haast heeft en een vluggertje wil mag dat alleen als de passie van de voorgaande avond mij nog levendig in het geheugen ligt, hij de wekker tien minuten eerder heeft gezet en het opbrengt om ook een beetje aan mijn gladdigheid te werken. Het kost toch niet zoveel moeite om tussendoor hier en daar een aai of een streling te geven.
Teveel gevraagd?
Daar is het doucheputje. Wedden dat die meer geduld heeft?