Het (vrouwen) oog wil ook wat

tijdens een mannenavond wordt lingerie getoond”Een ‘mannenavond’ in onze lingeriezaak”. Het gaat als een lopend vuurtje door ons (christelijk) dorp. In de nieuwe lingeriezaak wordt voor het eerst een ‘mannenavond’ georganiseerd, compleet met modeshow. Zo tegen de Kerst schijnt daar extra belangstelling voor te bestaan onder het motto: ‘het mannenoog wil ook wat’. De eigenaar van de lingeriezaak heeft hiermee goede ervaringen, er wordt door de mannen blijkbaar flink ingekocht aan vrouwenlingerie.
Zie je het al voor je, zo’n hele meute mannen die op het puntje van hun stoel verlekkerd zit te kijken naar al die gestroomlijnde modellen die met de meest verleidelijke lingerie op de catwalk flaneren? En de heren elkaar maar aanstoten en met een vette knipoog opmerkingen maken! De warmte stijgt meestal tot ongekende hoogte en de fantasie slaat flink op hol. Op zo’n avond is het volkomen legaal en geaccepteerd, noem maar functioneel, dat mannen naar ‘andere’ vrouwen kijken. Het verbroedert ze, inspireert ze en maakt ze (koop)lustig. ‘Onderweg honger krijgen en thuis eten’ zo noemde mijn grootmoeder het, in de hoop dat de mannen er ook zo over denken. En dan ook nog maar hopen dat de mannen met de goede maat thuiskomen, want op zo’n verhitte avond willen de heren zich nog wel eens vergissen in de proporties van de eigen partners. En dan kun je er als vrouw weer zelf achteraan, want aan ruilen van lingerie hebben mannen meestal een broertje dood.

Mannenlingerie
Gelukkig is de mode in lingerie er niet meer alleen voor vrouwen. Ook mannen mogen er wat mij betreft smakelijk uitzien, hoewel het tot sommigen nog niet echt doordringt. Zo had ik onlangs een romantische ontmoeting met iemand, waarvan ik al vermoedde, dat het op iets spannends uit zou kunnen draaien. Daarom had ik onder mijn kleding een heuse feestverpakking aangetrokken. De avond verliep bijzonder romantisch, zeker nadat hij tijdens een korte wandeling over het strand plots aan mijn rechter oorlelletje begon te lebberen. Ik ben tegen veel dingen bestand, maar het bewerken van mijn oorlelletje is funest. De manier waarop hij zijn tong rond die oorlel krulde, deed me vermoeden dat hij best wel eens handig kon zijn in meer van dat soort kunstjes op spannender plekjes. Opeens vond ik het niet meer zo’n bezwaar als het zou uitdraaien op meer. “Je leeft maar zo kort en je bent nog zo lang dood”… schoot me de bevrijdende uitspraak van comedie schrijver Leonard Huizenga weer te binnen. Hij gebruikte deze spreuk steevast als slotzin voor zijn versie van de bekende sprookjes in zijn erotische sprookjesboek.

Het vrouwenoog
Gelukkig herinnerde ik me dat ik een verrassende verpakking had aangetrokken en het gaf me een zeker gevoel. Ik kon tevoorschijn komen. Maar die van hem was nog verrassender. Onder zijn onberispelijke Armani kwam een afgekloven en verschoten hemahemd met rafels tevoorschijn en hij droeg een onderbroek, die zijn grootvader misschien nog wel gedragen zou kunnen hebben. Zo’n ding dat al honderden keren de kookwas had overleefd, compleet met rafels en uitgelubberd elastiek. Het viel me even flink rauw op mijn dak en het stond in fel contrast met hoe ik me zelf voorbereid had op dit onverwacht intermezzo. In het heetst van de strijd wilde ik er niet over zeuren. In zulke situaties is het funest om een man af te zeiken met zoiets. Pas in een later stadium, ver na de vrijpartij, toen hij zijn gerafelde vodden van de grond raapte, durfde ik me er kritisch over uit te laten. Hij moest erom lachen, zeker omdat ik dit soort dingen dankzij sterke contrasten op  wijze belichtte. Hij had er namelijk nog nooit over nagedacht dat er ook leuke lingerie is voor mannen. Sterker nog, nu hij over het bestaan ervan wist, wilde hij zich zo snel mogelijk gaan oriënteren op iets leuks voor zichzelf. Hij nam zich dus voor om ook eens een kijkje te nemen op die mannenavond. Ik ben benieuwd wat hij zal gaan aanschaffen. Wie weet mag ik dan meegenieten van het resultaat. Het vrouwenoog wil tenslotte ook wat, Kijk voor inspiratie hier!

 

Lingerietje

En ben jij al overtuigd van je eigen succes in de liefde en ga je ervoor, dan zijn de volgende datingsites wellicht wat voor je.
En heb je gewoon plezier in mijn blogs en wil je het delen met vrienden of familie? Dan kun je via onderstaande knopjes jouw lol delen in je vriendenkring. Deze website bestaat sinds half december 2017, en kan nog alle promotie gebruiken, Groetjes, Geraldine!

 

Meer over hoe jij  “De man van je dromen” kunt veroveren

droom jij van de ideale man?

Stel je eens voor…

Hoe hij smoorverliefd op je wordt, 100% voor
jou kiest en nooit meer een ander wil
Ontdek hoe je hem emotioneel opent, hem diep aangetrokken
tot je maakt, en hij nooit meer naar een ander kijkt

Stel je eens voor…
Hoe zou het zijn als je een methode had waarmee je langs zijn stugge mannenbrein kon sluipen en precies de juiste knoppen in kon drukken om direct zijn hart te raken?

Dat je hem door simpele maar oh zo krachtige woorden kan laten smelten bij alles wat je zegt?

Zodat hij zich elke dag opnieuw zal realiseren dat jij de perfecte vrouw voor hem bent?

Dat hij, als hij je niet ziet, je zo erg mist dat hij het niet kan laten om je lieve berichtjes te sturen…

En als hij bij je is, de perfecte romantische man is, alsof hij zo uit een sprookje is gestapt?

Ik ben hier om je te helpen…

Koud en afstandelijk?

pixabay quarrelMaar eerst wil ik dat je helemaal eerlijk
bent naar jezelf…
Heb je ooit gehad dat je een man leuk vond, je hem al een tijdje zag, en hij opeens koud en afstandelijk werd…. En je snapt maar niet waarom?

Of je begon sterke gevoelens te krijgen voor een man, maar je kon maar geen hoogte krijgen van hem… Hij bleef maar vaag over de hele situatie…

En heb je wel eens gehad dat je wilde dat het allemaal wat serieuzer werd met hem? Maar hij bleef volhouden dat hij er “nog niet aan toe is” of met andere excuusjes komt?

Aarzel je wel eens om jezelf volledig emotioneel of fysiek te openen, omdat je bang bent dat hij niet hetzelfde zal doen? Of erger, dat hij je zonder goede reden verlaat?

Ga je wel eens stuk van de onzekerheid omdat je maar geen hoogte kan krijgen van hem, wat hij wil en of hij je wel écht leuk vindt, meer dan alleen voor seks?

Als je je in één van deze vragen herkent, wees gerust. Je bent niet alleen.
Sterker nog, inmiddels zijn met dit programma al honderden vrouwen gecoached.

 

Niet klaar  voor een nieuwe relatie? Kom nou!! Geloof je t zelf?

Jij hebt het vast vaker meegemaakt, je helemaal geven voor die perfecte man, en daarna word je geconfronteerd met de keiharde waarheid.
Jij voelt die emotionele connectie, maar hij voelt dat allemaal niet. En voor je het weet heeft de man zich teruggetrokken, zonder 1 enkele reden te noemen.
Als je hem vraagt wat er aan de hand is… zegt hij dat hij nog helemaal niet klaar is om een nieuwe relatie aan te gaan. Of dat hij nog even vrij wil zijn, immers, de relatie die hij hiervoor heeft gehad is nog niet verwerkt. Wellicht beroept hij zich wel op bindingsangst? Ken je dat?

Maar nog maar enkele maanden later zie je via zijn Facebook dat hij weer een nieuwe vriendin heeft, en de foto’s die je daarbij ziet maken je gek van jaloezie. Wat heeft die vrouw wat ik niet heb? Reken maar dat je dat voelt, dat doet best veel pijn. En je voelt je echt belazerd.

Wat is het geheim van elke man?

Weet je wat het geheim is van elke man die je tot nu toe hebt ontmoet? Wellicht hebben ze je allemaal voorgelogen. Die leuke perfecte man, die is eigenlijk diep van binnen onzeker en verbergt wat hij werkelijk wil. Je kunt je afvragen hoe deze therapeut dat weet? Simpel, voordat deze therapeut een vrouwencoach werd is hij jarenlang een mannencoach geweest. Zodoende kwam hij er achter wat mannen werkelijk willen. Waarom ze dat niet durven te bekennen… waarom ze vanaf het begin tegen een nieuwe date liegen. Want als hij echt vertelt wat hij wil en zoekt… dan zou je hem wellicht niet meer willen.

Daarom liegt hij constant over wat hij voelt en wat zijn echte diepe verlangens zijn. Hij heeft namelijk heel veel moeite om zich kwetsbaar op te stellen. Hij wil liever die image dat hij sterk en zelfverzekerd is vasthouden. Hij probeert dat beeld zo lang mogelijk in stand te houden. Want hij is echt ontzettend bang dat jij er achter komt hoe hij werkelijk voelt.

 

Wat zoekt een man echt in een vrouw?

Hij houdt dus zorgvuldig verborgen wat hij het liefste zou willen en wat hij zoekt in een vrouw

Als jij eenmaal die kennis hebt, dan kun je een man verslaafd laten raken aan jou. Waarom? Omdat hij begrip toont, omdat jij de gesprekken daarop aan weet te sturen. Diep van binnen zijn alle mannen allang klaar voor een relatie. Bindingsangst.. niet aan een relatie toe zijn… dat bestaat bijna niet. Hij wacht erop dat hij de vrouw tegenkomt die het juiste gevoel in hem los weet te maken. Hij wil graag een vrouw waarmee hij een diepe band krijgt en waarmee hij echte liefde ervaart. Zolang jij hem dat gevoel niet geeft, dat speciale gevoel… heb je niets los kunnen maken in die mannenbrein van hem. Als jij deze cursus gaat volgen, dan kun je de juiste knopjes leren vinden in indrukken. Iedereen kan dit leren, het is namelijk helemaal niet zo moeilijk.

Het zit hem dus niet in jouw uiterlijk, jouw gewicht, je leeftijd, het zit hem echt in de manier waarop hij benaderd wordt. Als jij begrijpt hoe het werkt om mannen emotioneel aan je te binden, om je eigen aantrekkingskracht op de juiste manier te vergroten, dan kun je zijn hart raken. Je zult je verbazen, want het werkt echt compleet anders dan je denkt.

Bestel ook die geheime handleiding van zijn mannenbrein

Wil jij weten hoe het bij mannen werkt, dan kun jij de perfecte geheime handleiding krijgen van zijn mannenbrein. Die man kun je dankzij een uitgekiende online cursus veroveren. Je kunt er vandaag nog aan beginnen, via je computer of via je beeldscherp van je laptop of tablet de geheimen ontdekken die jou toegang geven tot ieder blijkbaar onveroverbaar mannenhart.

Profiteer van jarenlange ervaring als mannencoach, want ik heb ontdekt wat mannen echt zoeken in een vrouw. Lees verder als je op de onderstaande knop drukt hoe jij voortaan de man van je dromen kunt veroveren.

 

droom jij van de ideale man?
De man van je dromen
Zoek jij de man van je dromen maar lukt het je nog steeds niet, misschien is deze cursus dan wat voor je, om meer succes in de liefde te krijgen. Klik hier