Wil jij ook een grotere penis?

Wilt u ook een grotere penis? Op de een of andere manier heeft Geraldine haar e-mailadres achtergelaten op een onveilige site en sindsdien wordt ze overstroomd met de meest domme vragen over penisformaten. Af en toe ontsnapt het stoom uit haar oren en krijgt ze wraakneigingen. Geraldine bindt de strijd aan, wie volgt!

Vorig jaar ben ik eens ‘vreemd gegaan’ en heb me ingeschreven bij een Amerikaanse vrijgezellensite waar het ook barst van de leuke Nederlandse contacten. Sindsdien zit ik flink met de gebakken peren. Er melden zich geen aantrekkelijke Nederlanders, het enige wat massaal binnenkomt is de vraag of ik ook een grotere penis wil.

Fier in de houding

NEE! Ik wil geen grotere penis, sterker nog, het bezit van een penis lijkt mij maar een lastig iets. Nog erger dan het hebben van een penis lijkt me het hebben van een hele grote penis. Zoiets moet toch onwijs in de weg zitten in de zomerperiode? Mannen die in het zwembad of op het strand rondsjouwen met een supergevulde broek generen zich over het algemeen. In zo’n situatie houden ze angstvallig een handdoek voor hun kruis als ze rondlopen. Zie je het voor je? Een man loopt over het strand, ziet ergens een welgeschapen dame liggen. Hij krijgt zin en dat is te zien, want zo werkt dat met mannen, zijn Japie Stam gaat meteen fier in de houding staan.

Voor lul lopen

Een vrouw die nieuwsgierig is naar hoe die leuke man in zwembroek haar zal vinden zal zich wellicht niet kunnen beheersen en ongemerkt haar blik naar zijn kruis laten afglijden. De grootte van een penis is immers de zichtbare meter voor hoe leuk mannen vrouwen vinden. Brrr… Ik heb het scenario al op mijn netvlies. Alleen daarom al zou ik geen penis willen hebben, laat staan een grote. Hoe groter, hoe meer je voor lul loopt dus.

Supergrote borsten
Typisch Amerikaans lijkt me dat, die hang naar een grotere penis. Daar in Amerika gaat alles om de grootte. Dan tel je pas mee. Ik beperk me nu even tot de lichaamsdelen. Bijna iedere Amerikaan valt dus ook op supergrote borsten en vrouwen laten zich en masse meesleuren in die race. Veel vrouwen liggen al op jonge leeftijd onder het mes om hun borsten te laten vergroten in de hoop dat ze meer in de smaak vallen bij mannen. Als ze jaren later ontdekken dat ze daardoor hun kinderen niet zelf kunnen voeden beseffen ze pas wat ze gedaan hebben.

Brok siliconen in de mond

Door die grote borsten is er afstand gecreëerd. Je bent niet close meer met je kinderen en ook je man blijft op een afstand. En dan krijg je de vicieuze cirkel en gaat het generatie op generatie fout in dat land. Die Amerikaanse jongetjes die geboren worden en meteen iets van plastic in hun mond krijgen weten later niet beter. Ze hebben een ongekende hang naar borsten, omdat ze dat tekort zijn gekomen in hun prille jeugd, bovendien zijn ze gewend dat het plasticachtig moet aanvoelen, dus ze voelen zich pas thuis bij een eerlijk brok siliconen. En al die tijd gaat het niet om de kwaliteit van het intieme samenzijn, maar om uiterlijke schijn.

Subtropen

Wij Nederlanders zijn nuchtere mensen en de meeste mannen hebben wat borstgrootte betreft genoeg aan een hand vol. En bij vrouwen gaat het meer om de techniek als de grootte. Bovendien kan het beter kietelen dan zeer doen. Sinds wij in de subtropen zijn beland en de mannen steeds vaker zwembroekjes dragen kan ik me voorstellen dat er in ons land nauwelijks klandizie is voor grotere penissen.

Washington Post
Om al die spam in het vervolg te voorkomen zou het misschien handig zijn als Maurice de Hond hierover een marktonderzoek houd om te peilen wat de Stem van Nederland zal zijn op penisgebied. Dan krijg je na Telegraaf en SBS6 in Amerika een artikel op de voorpagina van de Washington Post met de kop: Dutch men and women hate bigger penisses! Het resultaat zal zijn dat alle e-mailadressen met nl achteraan automatisch op de unsubscibelist zullen worden gezet. Misschien voelen ze zich in Amerika dan eindelijk eens op hun (vaak te lange) pik getrapt.

Wil jij ook een grotere penis? Weet dan dat je beter gewoon iets kunt doen aan je zelfvertrouwen, dat is een stuk beter, of aan een nieuwe manier om vrouwen te versieren.  Lees meer over blijvend zelfvertrouwen.
Of wellicht wil je meer weten over het versieren van een vrouw