Word ook een conversatie-held

Herken je dat? Je staat bij een discotheek, of ergens in een café, de supermarkt of bij een leuk evenement en je ziet de vrouw van je leven? Vervolgens neem je je voor om daadkrachtig naar haar toe te stappen en te beginnen met een fantastische openingszin, waardoor zij je leuk vindt… en toen leefden ze nog lang gelukkig. Hoe pijnlijk is het dan als jij je bedenkt Shit… ik weet niet wat ik moet zeggen, wat nu?

Vervolgens is het moment, het uur, het evenement voorbij en jij blijft het gevoel houden dat jij echt een gemiste kans hebt. Helaas, niet te vinden via Tinder of andere moderne opsporingsapps. Wie weet blijft het jaren aan je knagen. Dat wil jij toch zeker niet meemaken?

Ombuigen naar succesgevoelens
Ben jij benieuwd hoe je deze shitgevoelens kunt ombuigen naar succesgevoelens, omdat jij toevallig precies weet hoe jij moet converseren met de vrouw van je dromen? Zoek jij naar het juiste antwoord op ongewenste stiltes of gesprekken die nergens op uitlopen omdat ze totaal niet boeiend zijn? Die saaie gesprekken waar jij wellicht nog de aansturing voor was, waarna de dame in kwestie zich half omdraait en met een smoes een eindje verderop gaat staan?  Hoe kun jij een leuke vrouw waarmee je in gesprek bent blijven boeien? Ken jij dat gevoel als het zweet je uitbreekt omdat je bang bent om de verkeerde dingen te zeggen… waardoor je juist niet relaxed overkomt en net weer die verkeerde keuzes maakt?

Het sprookje van ze leefden nog lang en gelukkig, dat opeens uit elkaar spat, het liefdesverhaal dat niet jouw liefdesverhaal mag worden?

Dan valt de stilte

Nog zo’n voorbeeld. Voor het eerst verzamel jij de moed om op een vrouw af te stappen en jullie zijn in gesprek. Je voelt al dat je succes hebt en hoopt natuurlijk dat het wederzijds is. Terwijl zij afwacht welk initiatief jij neemt ben jij koortsachtig op zoek naar de juiste woorden… Gelukkig, je komt op het idee om haar een compliment te maken, over haar kleding, haar uiterlijk, haar haar, make-up, wat dan ook. Je realiseert je opeens hoe onwaarschijnlijk knap deze vrouw is, de vrouw van je dromen. Ze geeft je een lief lachje terug en er valt weer een stilte. Opeens lijkt het een film waar je naar zit te kijken, en jij zou de hoofdrol moeten spelen, de held van het verhaal. In plaats daarvan word je opeens de anti-held. Je zoet vertwijfeld naar woorden en je kan jezelf achteraf wel voor je kop slaan. De ene onzinzin na de andere onzinzin komt uit je mond rollen.

Al kletsend graaf je je eigen graf en dondert er vervolgens in. Met vragen over haar werk, waar ze vandaan komt… wat moet je daarna weer verzinnen. Het komt steeds meer verkrampt over. Doet het je ook zo aan het lied van André Hazes denken… ik zoek hem even op voor je.

Ok, nu ben je vast in de stemming, het herkenbare gevoel, daar was die Hazes best wel goed in, het neerzetten van degene die even een flater sloeg, een misser had.

Gebencht

Waar het om gaat in voorgaand voorbeeld is dat jij gewoon even niets origineels weet om te zeggen. Uiteindelijk schiet je iets te binnen, je vraagt om haar facebooknaam. Maar helaas, na een maand is je vriendschapsverzoek nog niet geaccepteerd… einde verhaal. Ze was al die tijd niets met je van plan… word nu maar eens wakker. Je bent gebencht, op de reservebank geplaatst en je komt er niet meer vandaan.Je kunt de hoop op succes op een nieuwe liefde wel een beetje opgeven. En wellicht ga je opeens ook aan jezelf twijfelen. Ben ik wel leuk genoeg, vinden de mensen me een beetje knap, is mijn kleding wel goed gekozen?
Je schudt die nare gedachten nog even van je af, want jij weet gewoon dat je een leuke vent bent, hoe komt het dan dat je dit in een kort gesprek…. laten we zeggen een elevator pitch… niet duidelijk kunt maken? Je hebt zo’n meisje enorm veel leuke dingen te bieden, want immers… jij bent toch leuk? Hoe komt het dan dat je niet verder komt dan die eerste vijf minuten?

Beleefdheid

Tot nu toe greep je terug naar de meest saaie conversatie die je je voor kunt stellen, namelijk even uitvinden hoe iemand heet, waar vandaan, informatie over wonen, werk, studie… en daarna sta je met je mond vol tanden, het zweet in je handen… geen idee hoe je dit moet aanpakken. Wat moest je trouwens met die informatie?
Natuurlijk laat ze merken dat ze uit een vorm van beleefdheid nog even verder praat met je, maar eigenlijk is ze al vanuit haar ooghoeken op zoek naar een interessantere gesprekspartner. Misschien laat ze zelfs iets van teleurstelling blijken. De lach naar jou wordt ook een beetje plichtsmatig.

Wat vervelend nu, zelfs erg, want jij weet dat jij de perfecte partner zou zijn voor haar, veel beter dan een of andere gladprater zonder perspectief. Waarom lukt het jou niet om haar te overtuigen van jouw kunnen, van jouw aantrekkelijkheid?

Je bent niet de enige die dit overkomt

Het ergste is dat jij denkt dat je de enige bent die dit overkomt, maar weet je dat zelfs 85% van alle mensen die op zoek zijn naar een liefdesrelatie worstelt met exact dezelfde problemen, de stokkende gesprekken, de mislukte conversaties waardoor jij je al snel een b-acteur voelt in plaats van een hoofdrolspeler?

 

De mensen die deze training volgden

Denk maar niet dat je dom bent, of minder intelligent. Zelfs hoog opgeleide professionals die over hun vak met alle passie kunnen praten beleven missers op het sociale vlak. Mensen die er meer dan fantastisch uitzagen, die echter  zo verlegen zijn, zelfs een beetje introvert, dat zelfs degene waar ze mee in gesprek zijn een ongemakkelijk gevoel wordt bezorgd. Op de speciale trainingen van Conversatie Koning komen zelfs uiterst succesvolle ondernemers of verkopers die haarfijn kunnen uitleggen hoe het zit, maar langer dan 5 minuten een gesprek voeren met een mooie vrouw lijkt een onmogelijke opgave voor ze. Allen hadden ze dit gemeen, hoewel niemand te vergelijken was met de anderen.

Wat leert men bij deze training?

Wat je bij deze training leert is dat zelfs 1 zinnetje het verschil kan maken. Als je maar 1 welgeplaatste opmerking kan maken, dan gaat het hele gesprek beter vorderen. Wereldwijd werken deze zinnen fantastisch. Tijdens de coaching bleek telkens weer dezelfde ervaring, met 1 opmerking kan een heel gesprek omslaan. Een wereld van verschil en als jij eenmaal die speciale conversatie hebt ontdekt, dan gaat er een wereld voor je open. Dat maakt precies wat je wilt, je gesprekspartner gaat jouw zien als een leuk persoon. Zelfs met de eerste tien woorden ga je bewerkstelligen dat er een voor en na is in je gesprek, waardoor zij jou beter wil leren kennen. Een betoverende opmerking die je op het juiste pad zet, een pad van vijf minuten boeiende gespreksstof, en daarna weer vijf volgende minuten gespreksstof. Je bereikt met die gesprekken dat:

1 ze raakt van jou onder de indruk

2. ze wordt verliefd op je

3. ze wil zelfs met je mee naar huis. 

4. ze wacht enthousiast tot ze een volgende bericht van je krijgt.

Zij trekt de conclusie dat het echt bijzonder is dat ze jouw heeft ontmoet en met jou heeft gesproken. Ze weet er niet precies een vinger achter te halen, maar ze weet het “Jij bent anders dan anderen”.

Een heleboel van die speciale zinnetjes die jij gaat leren leiden tot een mooi systeem.

 

De samenstellers van deze cursus hebben dit al een hele tijd in de praktijk bereikt tot ex deelnemers en beste vrienden vroegen om dit complete systeem ook online beschikbaar te maken. Ze zijn ermee aan de slag gegaan.

Perfecte manier om het over te brengen

Ze hebben een interessante cursus samengesteld met alle zinnen en technieken die zij in de loop ter tijd hadden vastgelegd. Tot nu toe waren ze terughoudend om het te delen. Je moet namelijk wel weten wanneer je dit kunt gebruiken en hoe je dit kunt gebruiken, anders sla je alsnog de plank mis. Ondanks dat alles uitgebreid was uitgetest zochten ze nog naar de perfecte manier om het ook toe te passen zonder een coach die jou bij de hand houdt.

 

Uiteindelijk zijn de samenstellers op het idee gekomen om een speciale video cursus te maken. Hierop zie je haarfijn een systeem dat van iemand, die blokkeert en niet verder komt dan beleefdheidsgesprekjes, iemand maakt die een boeiende en sexy gesprekspartner wordt.

Meer dan simpelweg een paar zinnetjes leren

Het is veel meer dan simpelweg een aantal sleutelzinnen leren. Jij krijgt controle over de gewenste uitkomst van de gesprekken. Jij zelfvertrouwen qua dating krijgt hiermee een enorme boost, want jij weet dat jij jouw meest aantrekkelijke versie van jezelf kunt tonen aan de vrouw van je dromen.
Niet met een uitgekauwd compleet voor gekookt script, waardoor je een gesprek kunt voeren… want daar prikt ze vroeger of later doorheen. Bovendien knap je er zelf ook niet van op.

 

Conversatie Koning

 

De Conversatie Koning is een uniek systeem van gesprektechnieken in combinatie met zorgvuldig gekozen conversation boosters.

 

Vanaf nu zorg je ervoor dat

de vrouw van je dromen ook emoties ervaart bij de woorden die je zegt.
Je krijgt elke keer weer vijf minuten aan authentieke gespreksstof
je kunt je op een eenvoudige manier uit moeilijke situaties redden.
De training voegt precies de juiste ingredienten toe om jou zo aantrekkelijk mogelijk te laten overkomen
Een goede voorbereiding is echt de weg naar succes

Reken af met: 

Pijnlijke stiltes
Saaie vragen ombuigen
Het moment dat zij jouw uitdaagt en je niets weet
Jij weet precies op welke verhalen jij terug kunt vallen
Jij gebruikt de mooiste flirtzinnen
Je komt met de juiste one-liners en grapjes die je altijd in het gesprek kunt gebruiken.
Jij weet dit omdat je kunt vertrouwen op een beproefd systeem op het moment dat je oog in oog staat met die hele leuke vrouw.

Misschien weet je wel genoeg en ben je toe aan wat meer gerichte informatie. Ga door naar de volgende informatie pagina en ik wens je enorm veel succes met de volgende keer dat jij een vrouw gaat toespreken. Laat het even weten via datingmetgeraldineliefhart@gmail.com